Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Minune a luat cel mai mult la o nuntă o sumă cu care îți poți cumpăra lejer un apartament. Care este averea artistului

Adrian Minune a luat cel mai mult la o nuntă o sumă cu care îți poți cumpăra lejer un apartament. Care este averea artistului

Adrian Minune este cunoscut de toată România. Foarte puțin probabil să existe vreun român care să nu fi auzit măcar o dată celebra sa melodie „Așa sunt zilele mele„. Celebra sa melodie a fost pusă chiar la un festival de muzică electronică din România de celebrul artist Salvadore Ganacchi și acest episod a stârnit multe controverse, deocarece niciodată în istoria festivalurilor de muzică electronică nu s-a auzit pe scena principală o manea.

Ce avere are Adrian Minune

Adrian Minune este un simbol al muzicii lăutărești, poate chiar cel mai bun din acest domeniu. O țară întreagă îl cunoaște și mulți își doresc să aibă ocazia să îl aibă prezent la evenimentele importante din viața lor.

Adrian Minune a povestit în cadrul unei emisiuni televizate care a fost cea mai mare sumă pe care a câștigat-o la o singur cântare de-a lui. Artistul a mărturisit că suma cu care a plecat acasă de la nunta respectivă a fost de nici mai mult, nici mai puțin de 60.000 de euro. Aceste eveniment s-a petrecut în anul 2002.

Am castigat si 60.000 de euro intr-o zi, dar si 1.500.000 de lei intr-o seara, la o cantare. Ce o sa zica omul care traieste la lampa cu gaz cand o sa auda ca Adrian Minune vorbeste despre sume de-astea de bani? Nu poti face avere din cantat. La o sumă inestimabilă, pentru că averea mea sunt cei trei copii (…) Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da! Am castigat la o tranzactie si 450.000 de euro, 50.000 i-am dat impozit, dar acum nu mai este asa. Nu mai poti sa faci afaceri, cine iti mai cumpara acum case?„,a declarat Adrian Minune într-un interviu.

Cântărețul a mai precizat că pentru el cea mai mare avere sunt copiii. Adrian Minune a fost întrebat dacă a făcut primul său milion de euro, iar acesta a răspuns că niciodată nu a strâns un milion de euro deoarece de fiecare dată el cheltuie mai mult decât câștigă.

Sincer? Niciodată! Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut un milion de euro.„, a mai mărturisit Adrian Minune.

Câte clase are Adrian Minune

Adrian Minune s-a destăinuit într-un interviu unde a povestit că el provine din Ștefăneștii de Jos, și a urmat școala generală din Colentina, unde a ieșit în evidență datorită calităților vocale. El a cântat pentru prima oară o melodie a lui Tudor Gheorghe în fața clasei și acets lucru astârnit rpote de aplauze din partea colegilor de clasă. De atunci Adrian a știu că acesta este destinul său, să fie cântăreț. Primul instrument l-a primit cadou chiar de la bunicii săi, anume un acordeon.

Adrian Minune a abandonat școala în clasa a 9-a pentru a-și clădi cariera muzicală și pentru a se putea focusa doar pe acest lucru și pe nimic altceva. El a fost elev pentru câteva lui în cadrul Liceului Tehnic Traian.

Am ieșit în fața clasei și am cântat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulată „Acolo este țara mea”. Am fost aplaudat îndelung de toți colegii mei…Deci la doar 6 anișori sa descoperit ca am aptitudini muzicale. Din acel moment am participat la toate activitățile școlare și la Cântarea României ca prim solist. Elevii din clasele 4 – 8 mă chemau la toate banchetele. În aceeași perioadă bunicii mei(Niculina și Vasile), care se trag tot din familie de lăutari, mi-au cumpărat acordeon și m-a dus la un profesor de muzică D-ul Sfantu, iar mai apoi la Domnul Florian.„, a mărturisit Adrian Minune.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: