Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

EXCLUSIV Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

GALERIE FOTO (2) Petrica Cercel

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Potrivit unor surse Redactia.ro, celebrul manelist este internat în stare gravă la spital. Conform medicilor care se ocupă de cazul lui, problemele sale de sănătate sunt grave și sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

EXCLUSIV Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Veste de ultimă oră despre celebrul manelist, Petrică Cercel! Potrivit unor surse Redactia.ro, artistul se află internat la spital, iar medicii fac tot posibilul pentru a-l salva. Conform fiului său, Ionuț Cercel, manelistul a fost infectat cu noul coronavirus. „Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca„, a fost mesajul artistului postat pe Facebook.

Mesajul lui Ionut Cercel

Inițial, cântărețul nu a vrut să meargă, dar la scurt timp a fost transportat de urgență la spital pentru că se simțea rău. În aceste momente, artistul ar fi intubat, iar medicii se luptă să-i salveze viața.

Apropiații și colegii de breaslă se roagă pentru sănătatea lui, iar unii dintre ei au postat pe rețelele de socializare mesaje în care îi roagă pe internauți să fie alături de Petrică Cercel. Bogdan de la Ploiești a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care face apel la umanitatea internauților. „Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere„.

Fiul său, Ionuț, speră la o minune din partea medicilor: „Medicii știu cel mai bine”

„Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România. Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine. E internat de destul de multe zile. A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit. Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine. Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sănătate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normală. La câteva zile de la internare i s-a agravat starea”, a spus Ionuț Cercel, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: