Redactia.ro
Home » Monden » Petrică Mîțu Stoian le-a transmis un ultim mesaj celor ce l-au iubit. La mormântul artistului a fost descoperit un detaliu neobișnuit

Petrică Mîțu Stoian le-a transmis un ultim mesaj celor ce l-au iubit. La mormântul artistului a fost descoperit un detaliu neobișnuit

Luna noiembrie a acestui an a reprezentat pentru lumea artistică din România un moment deosebit de trist. Primul care a plecat dintre noi a fost Petrică Mîțu Stoian, căruia i-a urmat apoi Benone Sinulescu. Regretele pentru acești doi mari artiști pot fi cu greu exprimate în cuvinte, iar cei ce i-au iubit reușesc cu greu să se adune după cele întâmplate. 

Petrică Mîțu Stoian a fost un interpret de muzică populară foarte iubit în țara noastră, care a reușit prin toată activitatea sa artistică să împartă doar bucurie în jurul său. A plecat din această lume în data de 6 noiembrie 2021, fiind răpus de problemele de sănătate cu care se confrunta. S-a stins la spitalul Reșița, după ce medicii au încercat din greu să-l salveze.

Petrică Mîțu Stoian le-a transmis un ultim mesaj celor ce l-au iubit

Având în vedere că artistul tocmai se vindecase de Covid-19, moartea sa a ridicat multe semne de întrebare în rândul apropiaților săi și a specialiștilor în domeniu. În momentul în care a ajuns în grija doctorilor într-o stare gravă, acesta urma un tratament menit să amelioreze efectele bolii prin care tocmai trecuse.

Conform dorinței sale și a aranjamentelor pe care le-a făcut încă din timpul vieții, Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat la Cimitirul Ungureni din Craiova, județul Dolj. Locul său de veci a fost aranjat după dorința artistului, care se pare că a vrut să transmită un ultim mesaj celor care au venit să-și ia un ultim „Rămas bun!” de la el.

La mormântul artistului a fost descoperit un detaliu neobișnuit

În momentul în care groparii au vrut să lase sicriul cu trupul neînsuflețit al cântărețului în cadou, s-a întâmplat un lucru într-adevăr neobișnuit. Cu toate că aranjamentele au fost făcute cu mult dinainte, sicriul se pare că nu se potrivea întocmai locului de veci. Aproape că s-a răsturnat, s-a lovit de dalele cavoului, iar slujba de înmormântare a trebuit oprită până la remedierea acestei situații.

Cei prezenți la momentul funerar au interpretat totul ca un ultim mesaj al lui Petrică Mîțu Stoian, prin care a vrut să-și exprime regretul pentru faptul că a părăsit mult prea devreme această lume. Mulți dintre cei care l-au iubit s-au gândit că artistul și-a dorit ca în acest ultim moment să mai rămână puțin lângă oamenii dragi lui, mai ales că în timpul vieții a fost mereu un bărbat plin de viață și dornic să-i bucure pe cei din jur.

Niculina Stoican, un ultim mesaj în onoarea lui Petrică Mîțu Stoian

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a provocat multă durere în rândul celor care-l iubeau, mai ales că totul s-a întâmplat atât de brusc, fără ca nimeni să se aștepte la această tragedie.

Colegii lui de scenă și-au exprimat regretul și durerea, printre care și Niculina Stoican. Cei doi interpreți de muzică populară au avut o relație de prietenie foarte apropiată, iar cântăreața și-a putut cu greu exprima sentimentele în acest moment deosebit de trist.

 „…….ar trebui să știu ce să spun,dar nu știu!!!..
Și golul ăsta pe care-l simt în suflet și în minte și tristețea asta care știu că n-o să-mi mai treacă niciodată !!!!…
Și doare atât de tare că-mi vine să urc în vârfu’ muntelui și să strig cât mă țin puterile și glasul pe care l-am împărțit cu TINE!!!!..
Drum lin Petre!!!…Poate în altă lume vom cânta mai mult împreună!!!!..”,  a scris artista pe pagina sa personală de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: