Redactia.ro
Home » Știri » Petrică Mîțu Stoian, nemulțumit de lucrările de pe litoral. A sesizat primăria

Petrică Mîțu Stoian, nemulțumit de lucrările de pe litoral. A sesizat primăria

Petrica Mitu Stoian

Interpretul de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian este deranjat de modul cum se efectuează lucrările pe litoral, mai exact, pe Eforie Nord.  Artistul a povestit că i-a văzut în această vară, pe mai mulți muncitori,  din apartamentul din stațiune, cum mai mult stăteau decât să facă treabă.

Petrică Mîțu Stoian, enervat de muncitorii români

Aflat în această vară, la un concert pe litoral, în Eforie Nord, Petrică Mîțu Stoian s-a enervat atunci când a văzut cum se fac  lucrările în stațiune, la bulevard. Din apartamentul său din zonă, a observat cum muncitorii preferau să stea pe telefoane, în loc să își facă treaba.

„Am mers pe litoral că am avut spectacole. Iar în Eforie Nord se lucrează la bulevard. Eu am o locuință acolo și supravegheam și eram indignat de modul în care lucrau. Se vedeau la 10:00, stăteau pe telefoane, venea unul muta ceva cu excavatorul… nu am văzut așa echipa niciodată. Deci într-o zi dacă puneau 10 metri de pavele.”, a spus, pentru Antena Stars, Petrică Mîțu Stoian.

Artistul a făcut sesizare la Primărie

Revoltat de-a dreptul de comportamentul muncitorilor, interpretul de muzică populară a reclamat modul în care aceștia tratau totul, însă fără niciun rezultat.

„Am făcut sesizare și către primărie. Mi-a păsat pentru că plătesc impozite. Toată vara a fost o debandadă. Nu au terminat. Că stăteau toată ziua pe telefon. Erau unii care mâncau masa de prânz din punga. Nu a luat nimeni în calcul sesizarea, pentru că era și perioada pandemiei. Stăteam mai mult în apartament, seara la concert. Nu mergeam la plajă. După aia am plecat în Grecia, să mă relaxez, pentru că am fost stresat. Numai praf, nimic făcut. La noi ca la nimeni.”, a mai spus interpretul de muzică populară.

Lucrări Eforie Nord

Primăria derulează proiectul „Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de utilitate publică pentru valorificarea atracţiilor turistice în oraşul Eforie”, cu o valoare de 21,96 de milioane de lei, din care 85% provin din fonduri europene, 13% de la bugetul de stat şi 2% din bugetul primăriei.

Cu aceşti bani sunt efectuate lucrări de inginerie geotehnică pentru stabilizarea terasamentului drumului; refacerea infrastructurii rutiere de bază şi modernizarea utilităţilor din corpul drumului (refacere trotuare, iluminat public, dotări cu mobilier urban, şi instalare wi-fi în spaţiile publice).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: