Redactia.ro
Home » Monden » Petrică Mîțu Stoian și Aurelian Preda, o prietenie mai presus de viață și moarte. „Se vede conexiunea și empatia dintre ei..”

Petrică Mîțu Stoian și Aurelian Preda, o prietenie mai presus de viață și moarte. „Se vede conexiunea și empatia dintre ei..”

În ultimii ani, toți mai mulți artiști ai României au plecat din această lume, lăsând în urmă multe lacrimi și regrete. Fiecare dintre ei a lăsat o moștenire artistică deosebită, iar poveștile lor de viață sunt încă relatate cu dragoste de cei care au avut onoarea să-i cunoască. O relație deosebită de prietenie a existat între Petrică Mâțu Stoian și Aurelian Preda, care acum cântă împreună printre îngeri.

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a fost un eveniment deosebit de trist pentru lumea artistică din România, care parcă de la an la an se împuținează tot mai mult. Ajuns la vârsta de 61 de ani, inima interpretului de muzică populară a încetat să bată în urma problemelor de sănătate cu care se lupta. Au rămas însă în urmă melodiile sale, precum și poveștile impresionante din viața sa.

Artistul a avut o frumoasă prietenie cu Aurelian Preda, care acum poate va continua și în Ceruri. Au fost uniți de pasiunea pentru muzică, de dragostea pentru public, dar și pentru credința deosebită pe care o aveau în divinitate.

„Am o legătură cu divinitatea, vreau să fiu sănătos, toate gândurile să mi se îndeplinească. În 2010 am împlinit 50 de ani, jumătatea vieții mele, mi-am propus să trăiesc 100 de ani!”, mărturisea Petrică Mâțu Stoian, în urmă cu 10 ani, când regretatul Aurelian Preda a realizat un interviu în casa artistului.

Fiica lui Aurelian Preda a vorbit  despre legătura tatălui său cu Petrică Mîțu Stoian

Despre relația de prietenie dintre cei doi a vorbit și Anamaria Preda, fiica regretatului interpret Aurelian Preda. Pe lângă colaborările pe plan profesional, artiștii și-au fost alături în cele mai importante momente din viață, fie ele bune sau rele.

Petrică Mîțu Stoian a fost lângă Aurelian Preda la fiecare aniversare a acestuia, iar ulterior, când artistul a plecat dintre noi, și-a oferit suportul familiei acestuia. Nimeni nu se aștepta ca la scurt timp cei doi să se reunească în ceruri, acolo unde își pot împlini prietenia pentru eternitate.

Anamaria Preda a transmis un mesaj emoționant în memoria prietenului tatălui său în momentul în care a încetat din viață, prin care a dorit să sublinieze bunătatea și loialitatea lui. Își dorește să ducă moștenirea artistului mai departe, motiv pentru care alege să cânte multe dintre melodiile sale la evenimentele unde este invitată.

„Sunt foarte tristă și șocată de faptul că marele artist Petrică Mâțu Stoian a decedat. E de necrezut, nu mă așteptam. Pe lângă faptul că reprezintă o emblemă a Mehedințiului, un mare artist, dânsul era și un prieten al tatălui meu. Au făcut evenimente frumoase împreună, au făcut emisiuni și interviuri în care se vede conexiunea și empatia dintre ei. Au fost colegi apropiați, a fost alături de tatăl meu și în momente frumoase și mai puțin frumoase. Nu a lipsit în niciun an de la ziua tatălui meu. Mi-a fost aproape și când tatăl meu a decedat, a venit și mi-a fost aproape, lucru pe care nu pot să-l uit.”, a declarat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: