Redactia.ro
Home » Știri » Philipp Plein și Andreea Sasu au dezvăluit sexul copilului. Cei doi au organizat o ceremonie specială, plină de emoție

Philipp Plein și Andreea Sasu au dezvăluit sexul copilului. Cei doi au organizat o ceremonie specială, plină de emoție

GALERIE FOTO (4) Andreea Sasu și Philipp Plein. Sursă foto: Instagram

Philipp Plein și Andreea Sasu au trăit momente unice în viața lor recentă! Cuplul a dezvăluit sexul bebelușului într-o ceremonie specială, desfășurată într-o atmosferă plină de emoție și bucurie.

Legătura frumoasă dintre Philipp Plein și Andreea Sasu a început acum aproximativ un an și în curând va fi încununată de apariția celui mic. Duminică, pe 21 aprilie 2024, cei doi au organizat un eveniment deosebit pentru a face anunțul mult așteptat cu privire la sexul bebelușului.

Philipp Plein are deja doi copii dintr-o relație anterioară cu Lucia Bartoli. Se pare că în câteva luni, Andreea Sasu va aduce pe lume al patrulea copil al celebrului designer de modă.

Cu aproximativ o lună în urmă, s-a împrăștiat vestea că Andreea Sasu este însărcinată, informație care s-a confirmat ulterior. De atunci, cei doi nu s-au mai ferit și au trăit fiecare moment al acestei experiențe minunate împreună. Vestea că vor avea un copil i-a umplut de bucurie și încântare.

Philipp Plein și Andreea Sasu vor avea un băiețel

Andreea Sasu se pregătește să devină mamă pentru prima oară, în timp ce Philipp Plein va avea un băiețel. Cu toate că au fost și comentarii mai puțin plăcute pe marginea acestei veste, Andreea a ales să rămână concentrată pe fericirea lor și pe ceea ce contează cu adevărat.

„Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede. Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru ca nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum sunt din exterior”, a declarat Andreea Sasu, pentru actualitate.net.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: