Redactia.ro
Home » Homepage » Piedone, mesaj surprinzător din închisoare! „Ce fac șacalii șușanelelor? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari!”

Piedone, mesaj surprinzător din închisoare! „Ce fac șacalii șușanelelor? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari!”

Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 5, a uimit pe toată lumea după ce a transmis un mesaj dur. Condamnat definitiv la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv, fostul edil a transmis, într-o postare pe facebook, câteva cuvinte grele celor care se „visează deja stăpâni pe primărie”.

Piedone, mesaj surprinzător din închisoare!

La doar două zile după încarcerare, Piedone a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare. Postarea a devenit virală în scurt timp. „Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie!

Vă întreb, orcilor: Chiar credeți că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră! I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați greșit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!” , a postat Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

De asemenea, în finalul postării, Piedone se declară nevinovat. Mai mult, acesta le mulțumește oamenilor care îl susțin.

În finalul postării, Piedone susţine că este nevinovat şi mulţumeşte oamenilor care îl susţin. În mai puțin de două ore postarea sa a adunat 16 mii de reacții și 2.400 de comentarii.

Ce spunea Popescu Piedone

Se pare că joi, 12 mai, Cristian Popescu Piedone transmitea jurnaliștilor din fața casei sale să îi urmărească pagina de Facebook, chiar dacă va merge la închisoare. „Piedone nu moare, urmăriți-mi Facebook-ul, am comunicare și de-acolo”, conform Hotnews.

Ulterior, după aflarea sentinţei Piedone a precizat: „Avocatul poate să vină, să-i dau gândurile mele. Și el le va duce. (…) Pot să transmit telepatic. Am această putere. S-a văzut că sunt și condamnări telepatice în România”, mai spunea acesta, potrivit G4media.

Postarea lui Piedone vine la două zile după ce a fost dată sentinţa în Dosarul Colectiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: