Redactia.ro
Home » Monden » Pierce Brosnan îi ia apărarea soției sale după ce a fost criticată dur din cauza kilogramelor în plus: „Iubesc enorm fiecare formă a corpului ei. Caut mereu să fiu demn de dragostea ei”

Pierce Brosnan îi ia apărarea soției sale după ce a fost criticată dur din cauza kilogramelor în plus: „Iubesc enorm fiecare formă a corpului ei. Caut mereu să fiu demn de dragostea ei”

GALERIE FOTO (2)

Pierce Brosnan îi ia apărarea soției sale după ce a fost criticată dur din cauza kilogramelor în plus. Iată ce susține acesta despre sufletul lui pereche!

Pierce Brosnan îi ia apărarea soției sale după ce a fost criticată dur din cauza kilogramelor în plus

Pierce Brosnan a luat o poziție fermă atunci când soția sa, Keely Shaye Smith, a fost de curând criticată dur din cauza kilogramelor în plus . Mamei a doi copii i s-a oferit o operație de slăbire de către prietenii săi, iar Brosnan, care este căsătorit cu ea de 20 de ani, a luat atitudine.

Brosnan a reacționat pe rețelele de socializare pentru a răspunde. Comentariul a venit după ce un utilizator Facebook a distribuit două fotografii cu Brosnan și Keely, una de acum 30 de ani și una mai recentă. Postarea a fost ulterior retrasă pentru că a fost considerată drept nepotrivită, luând în derâdere corpul unei femei. Totuși nu a fost ștearsă înainte ca Pierce Brosnan să facă el însuși câteva comentarii, luându-i apărarea soției sale:

„Sunt foarte mândru de ea și caut mereu să fiu demn de dragostea ei. Iubesc cu tărie fiecare curbă a corpului ei. Ea este cea mai frumoasă femeie în ochii mei. Și, de asemenea, pentru că ea a avut cei cinci copii ai noștri. În trecut, am iubit-o cu adevărat pentru persoana ei, nu doar pentru frumusețea ei, iar acum o iubesc și mai mult pentru că este mama copiilor mei”, a spus el.

Fostul actor James Bond, care este la fel de faimos și pentru rolul său din Remington Steele din anii ’80, s-a căsătorit cu Keely în 2001. El a cunoscut-o după ce și-a pierdut prima soție, actrița australiană Cassandra Harris, din cauza unui cancer ovarian.

Pierce Brosnan: „Dragostea mea va crește mereu alături de tine.”

Pierce Brosnan a fost extrem de protector și afectuos cu soția sa pe tot parcursul căsniciei lor. Cu ocazia celei de-a 20-a aniversări, el a transmis un bilet în care scria:

„Dragostea mea va crește mereu alături de tine.”

Keely a răspuns:

„Încă ești alesul! Mulțumesc pentru darul iubirii și prieteniei tale. Lumea este mai frumoasă cu tine în ea!”.

Isi face singura cumparaturile

Îmbrăcată într-o rochie lejeră cu imprimeu floral, puțin deasupra genunchiului, și purtând o mască de protecție pe față, soția lui Pierce Brosnan a ieșit din magazin cu mai multe sacoșe, pe care le-a cărat singură până la mașină.

Keely Shaye Smith și Pierce Brosnan formează un cuplu de 27 de ani și sunt căsătoriți de 20. Keely este jurnalistă, scriitoare și prezentatoare de televiziune, cucerindu-l pe celebrul actor cu bunătatea ei.

Ea este cea de-a doua soție a lui Brosnan. Prima sa soție și una dintre ficele lor au fost răpuse de cancer ovarian.

Începutul relației cu Keely a fost marcat de nesiguranță pentru Pierce, neștiind dacă va mai putea iubi vreodată. Totuși, de atunci, cei doi au construit o relație solidă, fiind unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood.

„Iubesc vitalitatea și pasiunea ei. Are această putere fără de care nu aș fi reușit să trăiesc. Când Keely mă privește, mă înmoi de fiecare dată”, a mărturisit fostul agent 007 într-un interviu pentru revista Independent.

Dragostea lor este atât de puternică încât Pierce i-a rămas fidel soției sale chiar și după ce aceasta și-a pierdut formele de odinioară, după nașterea celor doi băieți ai lor, și nu mai se încadrează în tiparele 90-60-90.

Pierce își iubește soția enorm. Cei doi sunt adesea surprinși în ipostaze extrem de drăgăstoase, plimbându-se cu bicicletele ținându-se de mână, sărutându-se în public și păstrând mereu contactul vizual.

 

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: