Redactia.ro
Home » Monden » Pierce Brosnan îi ia apărarea soției sale după ce a fost criticată dur din cauza kilogramelor în plus: „Iubesc enorm fiecare formă a corpului ei. Caut mereu să fiu demn de dragostea ei”

Pierce Brosnan îi ia apărarea soției sale după ce a fost criticată dur din cauza kilogramelor în plus: „Iubesc enorm fiecare formă a corpului ei. Caut mereu să fiu demn de dragostea ei”

Pierce Brosnan îi ia apărarea soției sale după ce a fost criticată dur din cauza kilogramelor în plus. Iată ce susține acesta despre sufletul lui pereche!

Pierce Brosnan îi ia apărarea soției sale după ce a fost criticată dur din cauza kilogramelor în plus

Pierce Brosnan a luat o poziție fermă atunci când soția sa, Keely Shaye Smith, a fost de curând criticată dur din cauza kilogramelor în plus . Mamei a doi copii i s-a oferit o operație de slăbire de către prietenii săi, iar Brosnan, care este căsătorit cu ea de 20 de ani, a luat atitudine.

Brosnan a reacționat pe rețelele de socializare pentru a răspunde. Comentariul a venit după ce un utilizator Facebook a distribuit două fotografii cu Brosnan și Keely, una de acum 30 de ani și una mai recentă. Postarea a fost ulterior retrasă pentru că a fost considerată drept nepotrivită, luând în derâdere corpul unei femei. Totuși nu a fost ștearsă înainte ca Pierce Brosnan să facă el însuși câteva comentarii, luându-i apărarea soției sale:

„Sunt foarte mândru de ea și caut mereu să fiu demn de dragostea ei. Iubesc cu tărie fiecare curbă a corpului ei. Ea este cea mai frumoasă femeie în ochii mei. Și, de asemenea, pentru că ea a avut cei cinci copii ai noștri. În trecut, am iubit-o cu adevărat pentru persoana ei, nu doar pentru frumusețea ei, iar acum o iubesc și mai mult pentru că este mama copiilor mei”, a spus el.

Fostul actor James Bond, care este la fel de faimos și pentru rolul său din Remington Steele din anii ’80, s-a căsătorit cu Keely în 2001. El a cunoscut-o după ce și-a pierdut prima soție, actrița australiană Cassandra Harris, din cauza unui cancer ovarian.

Pierce Brosnan: „Dragostea mea va crește mereu alături de tine.”

Pierce Brosnan a fost extrem de protector și afectuos cu soția sa pe tot parcursul căsniciei lor. Cu ocazia celei de-a 20-a aniversări, el a transmis un bilet în care scria:

„Dragostea mea va crește mereu alături de tine.”

Keely a răspuns:

„Încă ești alesul! Mulțumesc pentru darul iubirii și prieteniei tale. Lumea este mai frumoasă cu tine în ea!”.

 

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: