Redactia.ro
Home » Monden » Pilotul Daniel Onoriu, gest revoltător la un eveniment de tuning: „Sunt campionul României, unicul în România…”. Ce a făcut cu o diplomă primită

Pilotul Daniel Onoriu, gest revoltător la un eveniment de tuning: „Sunt campionul României, unicul în România…”. Ce a făcut cu o diplomă primită

Pilotul Daniel Onoriu a făcut un gest de-a dreptul revoltător la un eveniment de tuning, unde a fost invitat. Marele campion a stârnit controverse în urma unei reacții pe care a avut-o în cadrul evenimentului. Iată toate detaliile!

Pilotul Daniel Onoriu a fost în comă timp de 55 de zile

Daniel Onoriu a avut parte de momente tragice atunci când doctorii nu-i mai dădeau nici măcar o șansă la viață. În urmă cu câteva luni, din cauza unei operații nereușite de micșorare a stomacului, făcută în Turcia, Daniel Onoriu a intrat în comă din decembrie 2021 până în ianuarie 2022. Totuși, ca printr-o minune pilotul de curse s-a trezit după 55 de zile. Acesta a fost nevoit să facă recuperare intensă și a pierdut multe kilograme.

Recent, a fost invitat la un eveniment de tuning unde s-a revoltat pe organizatori atunci când a primit o diplomă. Iată motivul!

Daniel Onoriu, deranjat de o diplomă primită la un eveniment

Daniel Onoriu a primit din partea organizatorilor o diplomă de participare la eveniment, iar acesta a rupt-o extrem de revoltat. Acesta a fost extrem de deranjat că nu i s-a oferit o diplomă care să-i ateste meritele aduce în sport. Ulterior, pilotul de curse s-a filmat, făcând un live pe Facebook, în care s-a declarat indignat de faptul că nu îi sunt recunoscute performanțele, mai exact, faptul că este campion național la viteză în coastă, motociclism, dar și carting:

„Am venit la Câmpulung Muscel, în fața primăriei, am făcut o grămadă de postări pe Facebook să vină oameni, au venit o grămadă de oameni datorită mie. Sunt Daniel Onoriu, campionul României, unicul în România, campionul româniei de viteză în coastă, motociclism și carting. Nimeni n-a mai făcut asta!

Am mașina asta care e mașina supremă. Nu că aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea de pe aici, a venit un copilaș și mi-a dat diplomă de participare”, a transmis revoltat pilotul, pe pagina sa de facebook, potrivit Spynews.

Daniel Onoriu i-a jignit pe organizotorii evenimentului

Daniel Onoriu i-a jignit profund pe organizotorii evenimentului, dar a luat în râs și diploma primită:

„Eu, Daniel Onoriu, pilotul suprem cu mașină supremă, primesc un că$%# din ăla de trofeu, o hârtie, o diplomă de participare.

I-am zis să-i zică organizatorul că mă p#% pe el. Mă p&* pe tine organizatorule!”, a mai transmis Daniel Onoriu.

 

 

Sursa foto: fanatik.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: