Redactia.ro
Home » Știri » Pisici maltratate de oameni fără scrupule! Iată aici imaginile groazei cu chinul prin care au trecut animalele

Pisici maltratate de oameni fără scrupule! Iată aici imaginile groazei cu chinul prin care au trecut animalele

GALERIE FOTO (5) Pisici maltratate de oameni fără scrupule! Iată aici imaginile groazei cu chinul prin care au trecut animalele

În ultima vreme au ieșit la iveală o mulțime de lucruri rele despre români, iar acum descoperim și brutalitatea pe care o au față de animale. Zilele acestea, mai mulți oameni fără suflet au chinuit animalele din județul Ilfov. Mai exact, au vânat și rănit mai multe pisici, în cele mai crude moduri posibile.

Cruzime fără margini cu animalele din Ilfov

Șoc pentru oamenii din Ilfov, care au fost martorii unor gesturi de cruzime cum puțini își imaginau vreodată. În județul Ilfov, în ultimul timp, 3 pisici au fost găsite împușcate cu săgeți, după ce huliganii au decis să își satisfacă nevoia de a răni cu ajutorul unor animale nevinovate, fără stăpân.

Pisicile au fost grav rănite, gest ce i-a speriat pe locuitorii din zonă care au și ei animale ce ar putea ieși pe domeniul public și să pățească la fel. Ultima pisică rănită a ajuns la spitalul veterinar din zonă, după care au fost anunțate și autoritățile. Ultimul motan a fost norocos și a ajuns la timp la spital, motiv pentru care a putut fi salvat la timp de specialiști.

„Din fericire este o plagă superficială pentru că a fost lovit la nivel de spate, deci nu i-a perforat toracele. Din fericire a avut noroc”, spune medicul veterinar Daniel Barbu.

Mirela, o locuitoare din Snagov, a mărturisit pentru Digi că a găsit și arma huliganilor: o arbaletă. Aceasta a fost păstrată ca probă la dosar, iar oamenii legii vor încerca să extragă probe de pe suprafața acesteia. Femeia se teme să mai iasă din casă și mai ales să scoată animalele afară.

„Am fost acolo, am văzut un pisoi săgetat cu o săgeată de arbaletă, l-am tras de sub mașină, mi-era o milă teribilă, era foarte chinuit. Este al treilea pisoi din zonă împușcat cu o săgeată de arbaletă. Arbaleta o am, am fost la Poliție ieri după ce am internat pisoiul și mi-au spus să o păstrez ca probă. Mă sperie faptul că nu mai pot să ies prin curte. Și eu am pisici și nu le scot afară”, a spus Mirela, o locuitoare din Snagov.

Bubu, un alt motan, a trecut printr-o experiență similară. Era foarte iubit de toți copiii din jur și a fost răni grav în aceleași circumstanțe. Din fericire, a fost rănit mai ușor, iar arbaleta nu i-a străpuns niciun organ și animalul a scăpat cu viață și a putut fi salvat.

Poliția Animalelor a mărturisit că au fost deschise două dosare penale pentru cruzime împotriva animalelor. Nu se cunosc detalii despre cei care au făcut astfel de gesturi cu animalele, dar vor ieși la iveală detalii când analizeze avansează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: