Redactia.ro
Home » Știri » Plan roșu de intervenție activat la Brăila: Un autocar cu 70 de pasageri, implicat într-un grav accident 

Plan roșu de intervenție activat la Brăila: Un autocar cu 70 de pasageri, implicat într-un grav accident 

GALERIE FOTO (4) Plan roșu de intervenție activat la Brăila: Un autocar cu 70 de pasageri, implicat într-un grav accident 

Plan roșu de intervenție activat la Brăila: Un autocar cu 70 de pasageri, implicat într-un grav accident. Iată detaliile!

Un dezastru pe drumurile Brăilei

O dimineață liniștită s-a transformat într-un scenariu de coșmar pentru cei peste 70 de pasageri aflați într-un autocar care a fost implicat într-un grav accident rutier. Evenimentul tragic a avut loc între localitățile Însurăței și Bărăganu din județul Brăila. La bordul autocarului se aflau oameni cu vise și destinații diverse, dar călătoria lor a fost întreruptă brusc de impactul violent care a avut consecințe dezastruoase.

O zi neagră pentru călători

Ziua evenimentului a rămas în amintirea celor peste 70 de pasageri drept o zi neagră în călătoria lor. Aceștia plecaseră din Chișinău cu speranța unui concediu liniștit la malul Mării Negre, pe litoralul românesc. Din păcate, drumul către destinație s-a transformat într-o provocare imensă, cu consecințe tragice. Printre pasageri se afla și un copil, care, din păcate, a fost grav rănit în urma accidentului.

Planul roșu de intervenție intră în acțiune

Rapiditatea și eficacitatea intervenției în astfel de situații sunt cruciale pentru salvarea de vieți. Autoritățile din județul Brăila au acționat prompt, activând planul roșu de intervenție în urma tragediei rutiere. Autocarul, înmatriculat în Cluj și transportând 72 de pasageri din Republica Moldova, a fost implicat într-un accident grav între Însurăței și Bărăganu.

 

Mobilizare exemplară a echipelor de salvare

Eforturile de salvare au fost coordonate într-un mod exemplar de către ISU Brăila. La doar câteva minute de la apelul de urgență, echipele medicale și de intervenție au ajuns la locul accidentului. Mobilizarea nu s-a limitat doar la echipajele din Brăila, ci au fost solicitate și ambulanțe din Galați și Ialomița, precum și două autovehicule specializate în transportul victimelor multiple din Ialomița și Galați.

Bilanțul victimelor și starea de sănătate

Din nefericire, impactul violent al accidentului a dus la rănirea a 20 de persoane. Dintre acestea, 18 au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Brăila, iar alte două la UPU Slobozia din județul Ialomița. Cu toate că există răniți în urma accidentului, se pare că nu sunt victime care să necesite internarea în secția de terapie intensivă. Cu toate acestea, toate rănile sunt evaluate cu seriozitate și tratate cu profesionalism de către personalul medical.

Sursa foto: Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: