Redactia.ro
Home » Știri » PLAN ROȘU de intervenție! Un accident rutier a avut loc în Vrancea, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o mașină. 2 morți și mai mulți răniți

PLAN ROȘU de intervenție! Un accident rutier a avut loc în Vrancea, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o mașină. 2 morți și mai mulți răniți

GALERIE FOTO (2) ACCIDENT RUTIER

Marți dimineață a fost activat planul roșu de intervenție în județul Vrancea, după ce un microbuz cu mai mulți pasageri s-a ciocnit puternic de un autoturism. La fața locului au ajuns 11 autospeciale și un elicopter SMURD.

În urma impactului, doua persoane au murit iar altele sunt rănite.

Accident rutier grav în Vrancea după ce un microbuz s-a ciocnit puternic cu un autorism. Două persoane au murit

În această dimineață s-a produs un accident grav în afara localității Bolotești, județul Vrancea după ce șoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului puternic, două persoane au murit iar alte 11 au fost rănite.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, fiind trimise la fața locului 11 autospeciale și un elicopter SMURD.

Având în vedere numărul persoanelor implicare pentru oprimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat PLanul roșu, a menționat IGSU.

Două autospeciale de stingere, patru ambulanțe SMURD, 1 descarcerare și patru ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță au ajuns la locul accidentului.

IPJ Vrancea a anunțat că pentru moment, traficul în zonă este blocat.

O mașină de români s-a prăbușit de pe un pod, în Italia. Toți pasagerii au murit

Doi români au decedat duminică seara la Vermezzo, Italia după ce mașina în care se aflau s-a prăbușit de pe un pod.

Conform Digi24, autoturismul care avea viteză, a derapat și s-a ciocnit de parapetul de protecție al unui pod, apoi a zburat aproximativ 6 metri în aer și s-a prăbușit într-un canal.

La fața locului s-a deplasat o echipă de carabinieri, pompieri, o ambulanță și un elicopter sanitar, pentru a le acorda victimelor primul ajutor.

Din păcate, cei doi pasageri români au fost declarați morți, medicii susținând că aceștia ar fi murit pe loc în timpul accidentului.

Autoritățile italiene au deschis o anchetă în urma accidentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: