Redactia.ro
Home » Știri » Un microbuz cu 14 persoane a fost implicat într-un accident grav. A fost activat planul roșu

Un microbuz cu 14 persoane a fost implicat într-un accident grav. A fost activat planul roșu

Accident grav

Un accident grav s-a produs pe DN 67, pe raza localității Bunești, Vâlcea între un autoturism și un microbuz de transport persoane care s-a răsturnat. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Accident grav la Vâlcea. Un microbuz cu 14 persoane s-a răsturnat

Un accident s-a produs pe DN 67, pe raza localității Bunești, Vâlcea, după ce un autoturism și un microbuz s-au ciocnit, iar în urma impactului microbuzul cu 14 persoane s-a răsturnat.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență, un echipaj de descarcerare, șase echipaje SMURD și alte șapte de la Serviciul Județean de Ambulanță au ajuns la fața locului.

Șapte persoane au fost preluate de SAJ și o persoană de Smurs Vâlcea. Din fericire nu a fost raportată nicio persoană aflată în stare gravă.

Şapte victime au fost preluate de SAJ şi una de SMURD Vâlcea. În autoturism a fost o victimă, iar în microbuz zece. Aparent nicio persoană nu este în stare gravă. Având în vedere numărul mare de victime a fost declanşat Planul roşu de intervenţie. Persoana care a fost încarcerată este o femeie, în vârstă de 52 de ani„, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Un autoturism a lovit microbuzul în care se aflau 14 persoane

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană, accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism care circula pe sensul de mers Vâlcea-Gorj a intrat pe contrasens și a lovit microbuzul în care se aflau 14 persoane.

În urma evenimentului rutier, şapte persoane din microbuz au fost transportate la o unitate spitalicească, cei doi şoferi au scăpat nevătămaţi. Toate persoanele transportate la spital au fost conştiente. Se circulă alternativ pe sensul de mers Vâlcea – Gorj”, a anunţat IPJ Vâlcea.

PLanul roșu de intervenție a fost activat la ora 06.02 și a încetat la ora 06.56. De asemenea, oamenii legii au descarcerat și o femeie, în vârstă de 52 de ani care acum se află în afara oricărui pericol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: