Redactia.ro
Home » Știri » Planta benefică și vindecătoare pentru organism. Cum spune Lidia Fecioru să o folosești

Planta benefică și vindecătoare pentru organism. Cum spune Lidia Fecioru să o folosești

Planta benefică și vindecătoare pentru organism. Cum spune Lidia Fecioru să o folosești

Iată care e planta benefică pentru organismul uman și care chiar te vindecă. Cum spune Lidia Fecioru să o folosești.

Planta benefică și vindecătoare pentru organism. Cum spune Lidia Fecioru să o folosești

Lidia Fecioru a mărturisit că planta care aduce o mulțime de beneficii pentru organism este creasta cocoșului. I s-a dat acest nume datorită aspectului, pentru că aduce cu creasta semeață a cocoşului. Este rudă cu amarantul, făcând parte din aceeaşi familie.

„Creasta cocoșului sau Amarantul este o plantă cu foarte multe beneficii. Ea arată ca o creastă și se mai numește și planta nemuritoare. Chiar este o plantă vindecătoare. Frunzele ei se folosesc în salate sau ceaiuri, în timp ce semințele se pot folosi pentru ulei sau pot fi măcinate și puse în făină. Amarantul este bogat în vitamina K și acid folic”.

„Substanțele din interiorul plantei nemuritoare pot duce la oprirea modificării celulelor anormale. Planta nemuritoare mai este benefică și pentru sănătatea oaselor. Pentru copii, se poate da ulei din această plantă. Este bună și pentru rahitism”, a explicat specialista Lidia Fecioru.

„În ceea ce privește contraindicațiile, cei cu probleme la fiere, adică cei cu pietre, nu trebuie să folosească această plantă”, a mărturisit bioenergoterapeuta”.

Celosia Plumosa (Creasta Cocoșului) este o plantă anuală, foarte decorativă prin florile in formă de flacăra, extrem de colorate (de la rosu inchis la portocaliu și galben). Ea poate fi plantată în grădină, dar și în ghivece, pe balcon sau pe terasă.

Băutura miraculoasă care contribuie la creșterea fertilității. Lidia Fecioru a dezvăluit rețeta

Lidia Fecioru a dezvăluit care este băutura, din ingrediente sută la sută naturale, care poate fi de ajutor cuplurilor care intenționează să-și mărească familia. Potrivit Lidiei Fecioru, o băutură care are ca ingredient principal sfecla roșie ar putea contribui considerabil la creșterea fertilității.

„Noi nu prea băgăm de seamă cât de benefică este sfecla roşie. Sfecla roşie este bună pentru îmbunătăţirea calităţii sângelui, pentru curăţarea ficatului, mai ajută şi la eliminarea apei din corp. Totodată, pentru cuplurile care îşi doresc copii, sfecla roşie ajută la îmbunătăţirea performanţei sexuale şi la creşterea producţiei de spermă”, a mărturisit Lidia Fecioru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: