Redactia.ro
Home » Știri » Planta care aduce certuri în cuplu. Scapă de ea și o să ai armonie în relație

Planta care aduce certuri în cuplu. Scapă de ea și o să ai armonie în relație

Planta care aduce certuri în cuplu. Scapă imediat de ea

Iată despre ce plantă se spuneă că aduce certuri în cuplu. Scapă imediat de ea din casă, ca să ai armonie în relația ta.

Planta care aduce certuri în cuplu. Scapă de ea și o să ai armonie în relație

Certuri, neînțelegeri, lipsă de comunicare, tăceri apăsătoare. Toate acestea pot exista într-un cuplu, iar partenerii au – desigur – amândoi de suferit, în proporții diferite.

Ei, bine, partenerii ar trebui să fie cu mai mare băgare de seamă când vine vorba despre plantele pe care le au în casă, pentru că și acestea pot avea parte lor de vină, susțin unii specialiști în feng shui. Mai exact, unele plante pot aduce ghinion în dragoste și emană foarte multă energie negativă, energie care se răsfrânge asupra celor doi amorezi.

Pe lângă cactus și ficus, despre care s-a tot vorbit că ar aduce ghinion în dragoste, mai există o plantă. Este vorba despre Limba soacrei, plantă despre care se spune că favorizează certurile între soți sau între iubiți, atrage energiile negative și – mai mult decât atât – este și toxică. Mai exact, tulpinile emană o substanță care poate fi periculoasă pentru animalele de companie și pentru copii.

Nu ține aceste plante în casă! Afectează respirația și pot provoca afecțiuni grave

Chiar dacă florile parfumate sunt apreciate pentru aroma lor plăcută, unele dintre ele pot fi iritante pentru sistemul respirator. De exemplu, liliacul, crinul și iasomia conțin substanțe chimice numite alergeni, care pot provoca reacții alergice la persoanele sensibile. De asemenea, parfumurile sintetice, utilizate în multe produse de îngrijire personală și de casă, pot agrava aceste efecte negative.

Plantele cu frunze ceroase, cum ar fi ficusul sau cauciucul, sunt populare datorită aspectului lor verde și frumuseții lor. Cu toate acestea, aceste plante pot elibera substanțe chimice numite hidrocarburi volatile, care pot irita plămânii și pot provoca probleme respiratorii. De asemenea, unele plante cu frunze ceroase, cum ar fi filodendronul, pot fi toxice dacă sunt consumate accidental.

Plantele cu flori mari, cum ar fi crinul de Peru sau trandafirii, pot fi frumoase, dar pot fi și periculoase pentru sistemul respirator. Aceste plante produc o cantitate mare de polen, care poate provoca alergii la persoanele sensibile. În plus, plantele cu flori mari pot atrage și insecte, cum ar fi albinele, care pot fi periculoase pentru persoanele alergice la înțepături. Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: