Redactia.ro
Home » Stil de viață » Planta lui Dumnezeu, făcătoare de minuni! Este vindecătoare de boli grave

Planta lui Dumnezeu, făcătoare de minuni! Este vindecătoare de boli grave

Planta biblică ce face minuni! Este vindecătoare de boli grave

Există o mulțime de plante cunoscute pentru puterile lor benefice, dar se pare că una dintre cele mai puternice este de-a dreptul miraculoasă. Este cunoscută drept „planta lui Dumnezeu” sau „planta biblică” și este des folosită în ritualurile bisericești. Este vindecătoare de multe boli și are și un miros de-a dreptul îmbătător.

Planta biblică ce face minuni

Este o plantă biblică, folosită în toate ritualurile bisericești. Mulți cred că este planta iubită de Dumnezeu, care te scapă de cele mai grele boli și te ajută să te simți mai bine. Este folosită pentru tratamente încă din cele mai vechi timpuri, iar evreii spuneau despre ea că le vindeca trupurile, le ridica moralul și le bucura simțurile cu mireasma lor specială.

Citește și: Planta care te scapă de stres și previne problemele cardiace. Sigur și tu o ai în bucătărie

Una dintre cele mai importante întrebuințări ale sale era că ingredient al uleiurilor sfinte. Din ea se face uleiul Sfânt, mirtul, cu care credincioșii sunt uși în cadrul unora dintre cele mai importante taine ale bisericii.

„Fecioarele conduse în față Regelui Ahasverus, care-și alegea dintre ele o nouă regina, erau purificate timp de douăsprezece luni, conform legii pentru femei: șase luni cu ulei de mirț și șase cu balsamuri și alte mijloace de înfrumusețare”. (Estera, 2:12)

Mirt a primit și Iisus de la cei trei magi atunci când s-a născut și tot cu mirt a fost uns înainte de a fi pus în Mormântul Sfânt. Se spune că această plantă este miraculoasă și cei care o au în curtea lor și se bucură mereu de ea sunt de-a dreptul binecuvântați.

La ce mai ajută planta lui Dumnezeu

Ei bine, află că este vorba chiar despre smirnă. Despre ea se spune că este unul dintre cele mai bune antiseptice și dezinfectante. Se aplică direct pe răni, leziuni majore și este extrem de eficientă și pentru cangrene. Chiar și praful de smirnă se pune peste răni și la fel de eficientă este și sub formă de ceai, cu care cureți locul și îl dezinfectezi.

Încă din cele mai vechi timpuri, smirna ar fi fost considerată un tratament care acționează în favoarea digestiei, infecțiilor și pentru binele organelor reproducătoare ale femeilor. De asemenea, smirna poate ajuta în bolile cronice de plămâni, dar cel mai bine ar fi să consultăm un medic înainte de a aplica leacurile naturale.

Smirna mai este bună și pentru tuse, astm, tuberculoză și toate afecțiunile respiratorii și face minuni și în cazul problemelor cardiace.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: