Redactia.ro
Home » Știri » Plantele care atrag averea și prosperitatea! Sunt foarte ușor de întreținut! Iată unde trebuie să le așezi în casă

Plantele care atrag averea și prosperitatea! Sunt foarte ușor de întreținut! Iată unde trebuie să le așezi în casă

Plantele care atrag averea și prosperitatea! Sunt foarte ușor de întreținut! Iată unde trebuie să le așezi în casă

Iată câteva plante suculente care atrag averea și prosperitatea! Este bine să le ai în locuința ta, evident. În plus, ele sunt și ușor de întreținut și necesitate puțină udare. Iată unde trebuie să le așezi în casă!

Plantele care atrag averea și prosperitatea! Sunt foarte ușor de întreținut

Se spune că unele plante ne pot ajuta să avem: noroc, avere, belșug și chiar sănătate. Prin urmare, atunci când îți dorești să aduci natura în interiorul casei tale prin flori, este important să fii conștient/ă de efectele lor asupra energiilor din jurul tău. Conform principiilor feng-shui, fiecare plantă are capacitatea de a atrage anumite tipuri de energii. Unele plante pot atrage sărăcia și ghinionul, de pildă, în timp ce altele pot contribui la tensiuni în relația de cuplu. Iată o serie de câteva plante despre care se spune că atrag avererea și prosperitatea asupra persoanei care le găzduiește în casa ei.

Aloe vera

Dacă îți dorești ca banii tăi să se înmulțească, este recomandat să ai acasă exemplarul de Aloe sălbatică, originară din Africa de Sud și diferă de Aloe tradițională deoarece are frunze mai ascuțite și spini mai subtiri. Potrivit principiilor Feng Shui, această plantă ar trebui să fie plasată în bucătărie, sufragerie sau la intrarea în locuință.

Arbore de jad

Arborele de Jad este numit Copacul banilor, iar această plantă aduce bani celor care o îngrijesc, exact așa cum îi spune și denumirea. Crassula ovata este extrem de rezistentă și longevivă și, potrivit Feng Shui, ea ar trebui să fie plasată în colțul din stânga din spate de la intrarea principală, astfel încât averea să vină către tine.

În mod ideal, arborele de jad are nevoie de cel puțin patru ore de lumină directă a soarelui în fiecare zi. Copacul banilor se adaptează bine condițiilor calde și uscate întâlnite în majoritatea locuințelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: