Redactia.ro
Home » Știri » Plantele care atrag energiile negative. Sunt cu adevărat vampiri energetici!

Plantele care atrag energiile negative. Sunt cu adevărat vampiri energetici!

Plantele care atrag energiile negative. Sunt cu adevărat vampiri energetici!

Mulți iubesc florile și aleg să își decoreze grădina și chiar casa cu ajutorul lor. Chiar dacă toate sunt frumoase și au un aspect plăcut în încăperea în care le așezi, se pare că pot fi și foarte periculoase. Înlătură toate energiile pozitive și atrag ghinionul și pe cele negative în casa ta.

 Plantele care atrag ghinionul

Există o mulțime de plante care atrag ghinionul și răspândesc în casa noastră toate energiile negative posibile. Absorb lucrurile bune din casa noastră și fac loc celor rele. Se spune că, deși ne ajută să ne amenajăm locuința, sunt cu adevărat periculoase pentru starea noastră de spirit.

Este un fapt bine știut deja că plantele sunt unele dintre cele mai căutate și dorite decorațiuni, dar trebuie să fugim de cele periculoase. Un specialist în Feng Shui spune că majoritatea plantelor țepoase sunt de evitat, pentru că vibrațiile emise sunt din partea Răului.

 ”Una dintre principalele cauze ale unui Feng Shui prost provine de la plantele țepoase și cu aspect trist. De aceea, sugerez să scăpați de ele cât mai repede”, spune Leung.

Una dintre plantele considerate TOXICE din punct de vedere energetic este cactusul, despre care se spune că alungă energia Chi. Sunt drăguți, dar trebuie evitați, pentru că țepii lor sunt chiar periculoși.

Nu ține plantele acestea în dormitor

De asemenea, Golden Pothos, Iedera Dracului, este și ea o plantă ce nu ar trebui să stea deloc în camera noastră, pentru că aduce numai probleme celor care stau în compania ei. Se spune că orice vibrație pozitivă dispare și face loc depresiei, anxietății, stărilor care chiar ne tulbură comportamentul. Cine poate trăi cu asemenea plante înseamnă că nu are deloc o viață fericită.

”Este bine să evitați Golden Pothos pentru că este și un semn că aveți o viață deprimantă. Îndepărtarea acestor plante este foarte recomandată”, spune specialistul.

Există și flori care aduc numai bine în casa noastră. Unele dintre ele ajută la curățarea aerului și la restabilirea fericirii casei și sunt puse direct în corelație cu sentimentele pozitive. Dracena fragrans, sansevieria sau bambusul sunt cunoscute pentru că aduc de bogăție, noroc, sănătate și pace în orice cămin.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: