Redactia.ro
Home » Sport » Play-out-ul s-a încheiat! Dinamo așteaptă să fie salvată de Burleanu

Play-out-ul s-a încheiat! Dinamo așteaptă să fie salvată de Burleanu

Dinamo, bani, drepturi tv,

Play-out-ul Ligii 1 s-a încheiat astăzi. Dinamo a terminat la egalitate 1-1 cu Viitorul, și doar Răzvan Burleanu ar mai putea să-i salveze pe dinamoviști.

Astăzi s-au disputat ultimele 4 meciuri din play-out-ul Ligii 1. Rezultatele au fost Dinamo – Viitorul 1-1, Sepsi – Clinceni 1-0, Hermannstadt – Poli Iași 2-2, Chindia – Voluntari 2-0. În mod normal după aceste rezultate, Dinamo și Chindia ar fi retrogradate. Asta dacă s-ar aproba ce au votat echipele din Liga 1, și anume ca ierarhia din play-out să se stabilească pe baza criteriului puncte pe meci, aplicabil doar la partidele din play-out. Există însă o salvare, iar aceasta este la președintele FRF, Răzvan Burleanu.

„Dacă Dinamo retrogradează, noi de la Voluntari ne gândim să-i cedăm locul. Nu trebuie să dispară această echipă”, a declarat Ioan Andone, președintele celor de la Voluntari.

Cum se salvează Dinamo

13 din cele 14 cluburi din prima ligă au votat ca în campionat să joace 16 echipe. Varianta este agreată și de Gino Iorgulescu. Acum LPF va trimite o solicitare pentru schimbarea sistemului în Liga 1. Decizia finală este însă la Comitetul Executiv al FRF, care ar trebui să dea o decizie la finalul acestei săptămâni. Șansele ca propunerea să fie aprobată sunt destul de mari, mai ales că președintele FRF mereu a susținut ideea de 16 echipe în Liga 1. Dacă propunerea va fi aprobată, Dinamo va fi salvată de la retrogradare, iar Chindia va juca meciul de baraj cu CS Mioveni.
Dinamo a terminat pe locul 13 cu 25 de puncte dar cu 5 meciuri în minus pe care nu a putut să le joace după ce a avut mai mulți jucători infectați cu coronavirus.

„Vedem ce va fi. Din păcate s-a ajuns aici așteptăm să vedem ce se va decide. Ați văzut tot ce s-a întâmplat nu vreau să spun mai multe”, a declarat Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo după meciul de azi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: