Redactia.ro
Home » Monden » Plecată în Italia să se relaxeze, Simona Gherghe a ajuns la spital, tristă și cu dureri. Ce diagnostic a primit

Plecată în Italia să se relaxeze, Simona Gherghe a ajuns la spital, tristă și cu dureri. Ce diagnostic a primit

GALERIE FOTO (5)

Simona Gherghe a ajuns la spital, tristă și cu dureri, în vacanța din Italia, în care spera să se relaxeze și să se odihnească. Ea a făcut public diagnosticul primit și a postat și imagini din spital pe Internet. Iată amănunte despre ce a pățit prezentatoarea emisiunii „Mireasa”.

Plecată în Italia să se relaxeze, Simona Gherghe a ajuns la spital, tristă și cu dureri. Ce diagnostic a primit

Noul An ar fi putut fi mai frumos pentru Simona Gherghe, însă nu e așa. Dacă chiar înainte de Revelion, ea și-a îngrijorat fanii după ce a dezvăluit că fiica ei, Ana, are gripă, iată că acum mai traversează un hop.

Plecată în vacanță în Italia împreună cu familia, Simona Gherghe s-a accidentat pe pârtia de schi. Ea a publicat pe Instagram o imagine cu ea purtând o mască de protecție, în spital, și a scris un text: „Se mai întâmplă și de-astea”, alături de un fragment din fișa medicală, unde este menționat că nu va mai putea schia în următoarea perioadă pentru că și-a fracturat o coastă.

Totuși, viața merge înainte. La o zi după ce prezentatoarea „Mireasa” a avut nevoie de asistență medicală, ea a publicat pe Instagram o fotografie cu copiii ei, menționând că aceștia se bucură în continuare de sportul de iarnă.

Iar dacă ei sunt fericiți, și ea este.

„Dar ei merg în continuare la școala de schi și treaba asta mă bucură foarte tare! Visez la momentul în care vom schia împreună”, a scris Simona Gherghe la fotografia cu Ana și Vlad, amândoi zâmbitori, aflați pe pârtie, îmbrăcați în costume de schi.

Între timp, ea încearcă să vadă partea plină a paharului.

„Mă bucur de soare”, a spus Simona Gherghe, publicând pe Instagram o fotografie în care nu mai schiază, dar stă liniștită în soarele palid, cu ochii închiși, îmbrăcată în costum de schi și cu un fes pe cap.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: