Redactia.ro
Home » Știri » Plouă în Australia. Rugăciunile oamenilor au fost ascultate

Plouă în Australia. Rugăciunile oamenilor au fost ascultate

Plouă în Australia. Rugăciunile oamenilor au fost ascultate

Plouă în Australia. Rugăciunile oamenilor au fost ascultate. Oamenii din Australia varsă lacrimi de bucurie, deoarece Dumnezeu se pare că le-a ascultat rugăciunile. Târâmul australian este înconjurat de picături de ploaie, iar milioane de animale vor fi salvate.

Plouă în Australia. Rugăciunile oamenilor au fost ascultate

Situația din Australia este înfricoșătoare. Fumul cauzat de incendiile de vegetație din Australia a ajuns în Noua Zeelandă, iar situația se înrăutățește cu fiecare clipă. După toată această situație gravă, australienii au totuși un motiv pe bucurie. În mai multe regiuni din Australia a început să plouă.

Dumnezeu a auzit strigătele de disperare a celor în nevoi. Încă o dovadă a bunătații Creatorului”, spun unii oameni.

Un pompier striga “Aleluia” și mulțumește lui Dumnezeu! O doamnă topăie de fericire in ploiaie!

Oamenii sunt bucuroși și au lacrimi de fericire în ochii.

Furtuni cu fulgere în Australia

Biroul de meteorologie din Australia a precizat despre formarea unei furtuni puternice la sudul continentului, care va afecta statele Victoria și New South Wales. Specialiștii precizează că furtuna nu va fi una salvatoare, ci va fi una provocată de incendiile de vegetație.

Conform acestora, în momentul în care aerul fierbinte și fumul se rdică deasupra pământului și întâmpină aerul rece atmosferic, cele două formează norii Pyrocumulus. Acest tip de nori, e cunoscut pentru faptul că se mișcă rapid și provoacă vânt puternic și furtuni.

Așadar, ploaia poate fi amăgitoare. Cel mai des, furtunile provocate de acest tip de nori, au în componența lor trâsnete și fulgere, iar vântul poate rupe copaci. Mai mult, trăsnetul poate provoca noi focare.

Australia, imaginea unei Apocalipse

Incendiile au devastat regiuni întregi din Australia, și au murit 25 de persoane. Duminică, cerul s-a înroșit total, deasupra unor zone din sud-estul Australiei. Sute de prorpietăți au fost distruse și un bătbat de 47 de ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică încercând să salveze casa unui prieten în Batlow, la sud-vest de Canberra. Toate cele șase state australiene și un teritoriu au fost afectate de incendii și peste 5 milioane de hectare de teren au fost distruse complet de flăcări.

New South Wales, Victoria și South Australia au fost cele mai afectate de condițiile meteo extreme, când s-au înregistrat temperaturi de 48 de grade Celsius, iar rafalele de vânt aua tins 80 de kilometri pe oră.
Premierul australian Scott Morrison a ordonat cu o zi înainte mobilizarea a 3.000 de rezervişti, în condiţiile în care flăcările au distrus până în prezent o suprafaţă de două ori cât teritoriul Belgiei.

Milioane de animale au murit în incendiile care au devastat Australia. Sute de koala și canguri au fost salvați din ghearele focului. Animalele sunt extenuate și deshidratate, iar mulți oameni cu suflet mare sut deciși să le salveze.

Citeste si:Tânărul electrocutat grav a fost transferat la Viena

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: