Redactia.ro
Home » Știri » Tânărul electrocutat grav a fost transferat la Viena

Tânărul electrocutat grav a fost transferat la Viena

Tânărul electrocutat grav a fost transferat la Viena

Tânărul electrocutat grav a fost transferat la Viena. Luni dimineață, tânărul în vârstă de 20 de ani electrocutat, a fost transferat la o clinică AKH din Viena.

Tânărul electrocutat grav a fost transferat la Viena

În această dimineață, la Baza 90 Otopeni s-au făcut ultimele pregătiri pentru decolarea aeronavei ce îl va duce în capitala Austriei. Este vorba despre un aparat Spartan al Forțelor Aeriene Române, care are dotările medicale necesare pentru astfel de intervenții.

Tânărul cu arsuri pe 70% din corp nu a putut fi transferat în străinătate mai repede, deoarece actele medicale au fost traduse greșit. Băiatul aștepta de două zile să fie transferat în străinătate pentru a fi salvat, însă procedurile s-au blocat deocamdată în hârtii.

Un spital din Belgia a acceptat să-l primească, dar un document medical tradus incorect îl ține blocat la Spitalul Universitar din București. Băiatul a suferit arsuri grave și politraumatisme după ce s-a electrocutat.

Într-un final clinica din Viena a acceptat transferul tânărului în vârstă de 20 de ani. Tânărul de 20 de ani a fost internat vineri dimineaţă la Spitalul Universitar din Bucureşti după ce s-a electrocutat.

Citeste si:Șicanare în trafic. Un vatman a intrat cu tramvaiul într-o mașină care îi bloca linia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: