Redactia.ro
Home » Știri » Șicanare în trafic. Un vatman a intrat cu tramvaiul într-o mașină care îi bloca linia

Șicanare în trafic. Un vatman a intrat cu tramvaiul într-o mașină care îi bloca linia

Șicanare în trafic. Un vatman a intrat cu tramvaiul într-o mașină care îi bloca linia

Șicanare în trafic. Un vatman a intrat cu tramvaiul într-o mașină care îi bloca linia. Un șofer și un vatman s-au șicanat în trafic. Șoferul autoturismului a blocat linia de tramvai, moment în care vatmanului tramvalui s-a hotărât să îl împingă de pe linie.

Șicanare în trafic. Un vatman a intrat cu tramvaiul într-o mașină care îi bloca linia

Un vatman i-a dat o lecție bună unui șofer din Capitală. Șoferul unui autoturism marca BMW, s-a decis să blocheze linia de metrou, așteptând la semafor. Vatmanul unui tramvai care circula regulamentar, a încercat să îl atenționeze pe șofer, să elibereze linia, însă acesta nici nu l-a băgat în seamă. Așadar, vatmanul s-a decis să împingă autoturimul cu tramvaiul de pe linie.

Imaginile cu șicanele din trafic au fost filmate cu o cameră montată pe tramvaiul Societății de Transport București. În imagini se poate observa cum șoferul autoturismului frânează brusc în fața tramvaiului și pornește din nou, iar în tot acest timp este claxonat de vatman. În cele din urmă, vatmanul accelerează și intră direct în bara din spate a mașinii de lux.

Imediat, filmarea a ajuns în mediul online.

Ce au pățit cei doi șoferi

După întâmplarea evenimetului, Tramvaiul și mașina pornesc, din nou, iar vatmanul oprește în stația următoare pentru a aștepta echipajul de poliție chemat de un călător. Șoferul încearcă și el să tragă pe dreapta, dar, neavând unde să parcheze, renunță și se îndepărtează. Între timp, vatmanul raportează incidentul către reprezentanții Societății de Transport București.

Directorul STB condamnă gestul vatmanului, care acum ar putea fi bun de plată pentru paguba produsă mașinii pe care a lovit-o.

Conform Mediafax, șoferul autoturismului a rămas fără permis de conducere și a fost sancționat cu o amendă contravențională în valoare de 2.230 lei. În același timp, superiorii vatmanului fac cercetări cu privire la comportamentul acestuia, urmând să ia măsurile ce se impun în acest caz.

Citeste si:Simona Halep nu a rămas indiferentă! Donează bani pentru victimele incendiilor din Australia!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: