Redactia.ro
Home » Stil de viață » Pluginuri recomandate pentru site-urile de prezentare WordPress

Pluginuri recomandate pentru site-urile de prezentare WordPress

Cine nu isi doreste ca site-ul lui de prezentare sa arate cat mai bine si sa ofere o experienta unica si prietenoasa utilizatorilor? Ei bine, pentru a obtine rezultate spectaculoase, ai nevoie de pluginuri de top. E adevarat ca exista o multime de astfel de pluginuri, insa trebuie sa stii ce sa alegi. Platforma WordPress este probabil cea mai intalnita in mediul online, indiferent ca ne referim la site-uri de prezentare sau magazine online ori bloguri. Si totusi… De ce WordPress? Pentru ca este friendly si poate fi personalizata astfel incat sa ai parte de un website exact asa cum iti doresti.

Ti-am pregatit in acest articol cateva pluginuri reocmandate pentru site-urile de prezentare WordPress!

  1. Updraft Plus

Updraft Plus este pluginul utilizat de mai mult de 2 milioane de utilizatori, tocmai datorita sigurantei pe care o ofera. Practic, acest plugin are rolul de a realiza copii “safe” ale site-ului tau. Mai mult decat atat, are la baza un sistem automatizat. Nu este nevoie sa faci copiile manual, deoarece Updraft Plus realizeaza backup-uri programate de tine, pe o perioada nedeterminata.

  1. Smush

Pe cat este de preferat, pe atat este de important si de util. Pluginul Smush are ca principal obiectiv optimizarea imaginilor incarcate in site-ul tau de prezentare WordPress. Mai exact, Smush reduce dimensiunile fotografiilor fara a-si pierde din calitate si facand site-ul sa se incarce mult mai rapid. Cu ajutorul acestui plugin, poti obtine chiar o viteza a site-ului tau cu 20% mai buna decat cea initiala.

  1. Elementor

Cand vine vorba de pluginuri de tip drag&drop, Elementor se numara printre cele mai preferate. El te ajuta sa creezi pagini in site-ul tau WordPress cu ajutorul unei interfete vizuale usor de utilizat. Tot ce trebuie sa faci este sa inserezi blocuri de text, butoane, imagini sau alte elemente. Cu minimum de cunostinte, poti crea landing page-uri care sa arate “wow”, atat pentru tine, cat si pentru utilizatorii website-ului tau.

  1. Auto Optimize

Indiferent ca ai apelat deja la servicii de hosting clasice sau speciale pentru WordPress, un plugin optimizant nu trebuie sa lipseasca site-ului tau WordPress. Pluginul Auto Optimize este unul dintre cele mai renumite pluginuri din aceasta categorie. El reuseste sa obtina o viteza mai buna de incarcare prin intermediul agregarii scripturilor, optimizarii bazei de date, dar si a eliminarii memoriei. Si ca sa fie si mai usor de accesat, acest plugin este free.

Studiile arata ca pluginul Auto Optimize reuseste sa optimizeze viteza de incarcare a unui website cu pana la 30%. Este esential ca utilizatorul sa nu piarda prea mult timp asteptand ca site-ul accesat sa se incarce. In caz contrar, exista riscul ca acesta sa nu mai revina niciodata pe website-ul tau, pornind in cautarea altora care sa ii ofere o experienta mai buna.

  1. AntiSpam Bee

Exista numeroase situatii in care website-urile sunt spamate de comentarii irelevante, precum link-urile spre alte site-uri periculoase. Deoarece aceste comentarii sunt dificil de filtrat manual, AntiSpam Bee este pluginul ideal pentru a solution aceasta problema. Mai mult decat atat, este free si functioneaza cu minimum de resurse.

Asadar, daca aceste pluginuri ti-au fost de ajutor, specialistii in creare site prezentare pe platforma WordPress de la PlumMedia iti stau la dispozitie cu si mai multe tips&tricks.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini