Redactia.ro
Home » Sport » Poli Iași – Dinamo 1-0. Dusan Uhrin îi părăseşte pe „câini”

Poli Iași – Dinamo 1-0. Dusan Uhrin îi părăseşte pe „câini”

Poli Iași - Dinamo 1-0

Poli Iași – Dinamo 1-0. Andrei Cristea a înscris golul victoriei, iar Dinamo se apropie din ce în ce mai mult de retrogradare. După acest meci, se pare că şefii din Ştefan cel Mare au decis să se despartă cât mai repede de Dusan Uhrin.

Andrei Cristea a marcat singurul gol al meciului, în minutul 85 şi moldovenii au obţinut încă o victorie importantă. În prima repriză dinamoviştii nu au arătat aproape nimic pe teren. Cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Andrei Cristea. În partea a doua Sorescu și Perovic au amenințat poarta lui Rusu şi acelaşi Cristea a ratat în minutul 76. Iași a obținut prima victorie în campionat după 13 etape.

„Important este că am câștigat. Aveam nevoie mare să avem continuitate. Încă nu am două luni de când sunt la Iași, iar eu cred că deja se vede munca noastră. A fost o victorie muncită, și cu puțină șansă. Am crezut în șansa noastră și mă bucur că nu l-am schimbat pe Cristea, la un moment dat am vrut să o fac. Am reușit să marcăm când nimeni nu mai credea și satisfacția este mult mai mare. Mă bucur, pentru că băieții au pus suflet. Mă bucur că suporterii au fost alături de echipă”, a spus Mircea Rednic, după meci.

Dusan Uhrin se desparte de Dinamo

Rezultatele proaste din ultima perioadă i-au determinat pe şefii lui Dinamo să caute altă soluţie pentru banca tehnică. Îşi doresc să se despartă cât mai repede de Dusan Uhrin. După meciul cu Poli Iaşi, cehul şi-a criticat toată echipa.

„Cineva îmi dezvăluie planurile! Sunt foarte furios, era 0-0 cu puţine minute înainte de final, nu am avut agresivitate, concentrare. M-au supărat şi atacanţii, au arătat prea puţin, nu sunt mulţumit, trebuie să ajungem mai des în careu. Ăsta e adevărul, nu suntem periculoşi în atac. Apoi, pierdem la fel meciurile, facem o greşeală şi nu avem noroc. Trebuie să arătăm ca o echipă, eu le spun ceva înainte de meci şi apoi planurile mele apar în presă. E rău pentru Dinamo. Nu ştiu dacă jucătorii, dar e cineva care dezvăluie”, a tunat Dusan Uhrin.

O variantă pentru banca câinilor ar putea fi Adrian Mihalcea. Vizat ar fi şi Marius Croitoru, antrenorul celor de la Botoșani.

Citeşte şi: CSM București – Vipers 28-22! SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut cu Gyor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: