Redactia.ro
Home » Știri » Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă după decesul Cristinei Țopescu

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă după decesul Cristinei Țopescu

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă după decesul Cristinei Țopescu

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă după decesul Cristinei Țopescu. Prezentatoarea Tv, fiica celebrului comentatorului sportiv Cristian Țopescu, a fost găsită moartă, în locuința sa. Autoritățile au deschis un dosar pentru moarte suspectă, așa cum este procedura în astfel de situații.

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă după decesul Cristinei Țopescu

Jurnalista a fost găsită decedată în casa sa din Otopeni. Ultima postare pe Facebook a fost în a doua zi dde Crăciun și făcea referire la Papa Francisc. „Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat”, scria Cristina Țopescu. Pe 28 decembrie a fost activă pe WhatsApp. Apoi, nimeni nu a mai știut de ea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Anne-Marie Ciolcă a precizat că trupul neînsuflețit a jurnalistei nu prezenta urme de violență.

„IPJ Ilfov a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. Poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care, la prima vedere, nu prezintă urme vizile de violenţă însă aceste aspecte urmează să le stabilească în urma expertizei legale cei în cauză.

Reacția Ministerului Sănătății, unde Cristina Țopescu era consilier al secretarului de stat H. Moldovan

„Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu.

S-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit.

Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis Victor Costache, ministrul Sănătății.

Foarte mulți apropiați de-ai vedetei sunt încă în stare de șoc după ce au aflat cumplita veste. Marius Chirca, reprezentatul Asociației Kola Kariola a postat un mesaj trist.

24, 26 decembrie e ultima mişcare suntem în 13 şi văd la tv prietenii apropiaţi care plâng. Trei săptămâni nu văd că nu exişti?”.

Cristina Țopescu urma să împlinească frumoasa vârsta de 60 de ani, anul acesta, în luna iulie.

Citeste si:Cristina Țopescu, de nerecunoscut. Medicii de pe ambulanță nu au recunoscut-o pe jurnalistă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: