Redactia.ro
Home » Știri » Poliția din Olanda refuză să ofere informații despre Johannes Visscher

Poliția din Olanda refuză să ofere informații despre Johannes Visscher

Poliția din Olanda refuză să ofere informații despre Johannes Visscher

Autoritățile din Olanda refuză să ofere detalii despre olandezul suspectat de moartea Adrianei Mihaela Fieraru, fetița de 11 ani din localitate Gurașuții. Trei zile mai târziu, olandezul s-a sinucis.

Poliția din Olanda refuză să ofere informații despre Johannes Visscher

Jurnaliștii Libertatea, au fost în satul Beers, unde locuia Johannes Visscher, pentru a afla mai multe informații despre suspect. Potrivit acestora, autoritățile olandeze au refuzat să le ofere date despre olandez, spunându-le să ceară informații de la procurori. Jurnaliștii au aflat că în luna mai, cetățeanul olandez și-a cumpărat o fermă pentru care a plătiti 498.000 euro. Acesta vânduse în urmă cu câteva luni, un apartament în localitatea Nijmegen. De asemenea, vecinii lui Visscher nu au dorit să vorbească despre el. Viața localnicilor în satul Beers este una liniștită, lipsită de agitație, motiv pentru care această situație, aceștia refuză să discute despre suspectul de 46 de ani.

Păreri de rău pentru fetița ucisă, dar și pentru durerea apropiaților lui Visscher

Conform unui vecin, se știa despre trecutul lui Visscher, dar că acesta nu a fost condamnat. Indignați de faptul că jurnaliștii făceau poze locuinței lui Visscher, un vecin a sunat la poliție, care a ajuns în câteva minute. Rudele și prietenii suspectului, se pregătesc de înmormântare, care va avea loc într-un cadru privat, la una dintre bisericile din Cujik.

Pentru a se angaja ca IT-ist, olandezul nu a avut nevoie de un aviz de bună purtare, iar reprezentanții firmei unde lucra Visscher nu au vrut să comenteze acest subiect. Visscher Johannes avea o viață la care mulți dintre români ar visa, și nu se înțelege faptul de ce acesta prefera să vină de mai multe ori în România, mai ales într-un sat uitat de lume. Deocamdată se fac cercetări legate de moartea suspectului.

Reamintim că Adriana Mihaela, în vârstă de 11 ani, a dispărut vineri seară de acasă, iar după trei zile de căutări, polițiștii români au găsit-o moartă într-un lan de porumb. Pe camerele de supraveghere, autoritățile l-au identificat pe olandez, care s-a plimbat minute bune prin localitate Gura Șuții. Luni, Johannes Vischher a intrat cu mașina înt-un TIR,murind pe loc.

Citeste si:Șoc în lumea boxului! A murit în timpul unui meci în care lupta ilegal!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: