Redactia.ro
Home » Sport » Șoc în lumea boxului! A murit în timpul unui meci în care lupta ilegal!

Șoc în lumea boxului! A murit în timpul unui meci în care lupta ilegal!

Șoc! A murit în timpul unui meci în care lupta ilegal!

Șoc în lumea boxului. Pugilistul bulgar, Boris Stanchov a murit în timpul unui meci, iar în acel moment s-a aflat că folosea identitatea vărului său.

Boris Stanchov lupta din 2018 sub o altă identitate. Pentru că nu avea licență a împrumutat numele vărului său. Ce este mai grav, antrenorul bulgarului cunoștea acest lucru. În timpul meciului cu Ardit Murja, sportivul a suferit un stop cardiac și a murit. În runda a cincea, Stanchov a încasat o lovitură puternică de la adversarul său din Albania și s-a prăbușit. Inițial toată lumea a crezut că cel mort era Isus Velichkov, vărul lui Stanchov în vârstă de 21 de ani. Ulterior adevărul a ieșit la iveală.

De ce lupta sub o altă identitate

„Vărul meu lupta în numele meu din 2018. A spus că nu pot apărea probleme, fiindcă antrenorul știa despre asta”, Isus Velichkov a declarat 21 de ani.

Se pare că bulgarul luase această decizie pentru că nu dorea să-și strice palmaresul și să piardă meciuri. În plus pugilistul folosea și analize medicale false, folosindu-le tot pe ale vărului său. În momentul în care Stanchov a fost transportat la spital, vărul acestuia și-a dat seama că nu mai poate ascunde nimic așa că a clarificat situația.

„WBC plânge moartea pugilistului bulgar Isus Velichkov. În ciuda faptului că medicii din ring au făcut tot posibilul ca să-l salveze, moartea sa a fost aproape imediată. Întreaga familie WBC este alături de familia lui în acestre vremuri triste”, se arată într-un comunicat oficial.

Citește și: Nick Kyrgios șochează din nou! Ce a făcut în fața jurnaliștilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: