Redactia.ro
Home » Monden » Poliția l-a identificat pe agresorul soțului Andreei Tonciu. Bărbatul este audiat

Poliția l-a identificat pe agresorul soțului Andreei Tonciu. Bărbatul este audiat

Oamenii legii l-au identificat pe agresorul care l-a atacat cu un cuțit pe soțul Andreei Tonciu. Bărbatul se află acum în custodia polițiștilor.

Poliția l-a identificat pe agresorul soțului Andreei Tonciu

Bărbatul care l-a atacat cu un cuțit pe soțul Andreei Tonciu, Daniel Niculescu, a fost identificat de oamenii legii. Polițiștii l-au găsit și l-au adus adus la audieri, informează Spynews.

”Astăzi, în jurul orei 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, faptul că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițiștii Secției 11, care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Bărbatul, care este presupus că ar fi agresat pe celălalt participat în trafic a fost depistat, identificat, iar acum se află în custodia polițiștilor”, a declarat Ciprian Romanov, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Fetița Andreei Tonciu a asistat la întreaga scenă

Întreaga întâmplare a avut loc în plină stradă, în trafic, în Capitală. Nu doar soțul Andreei Tonciu a fost atacat, ci și Andreea Tonciu a fost bătută de agresor. Concret, individul a lovit frontal autoturismul Andreei Tonciu și al soțului ei. El le-a tăiat calea și i-a amenințat cu cuțitul. La fața locului s-au deplasat nu doar oamenii legii ci și ambulanța, iar medicii l-au pus pe targă pe Daniel Niculescu, semn că a fost grav bătut. În momentul întâmplării, alături de cei doi soți se afla și fetița lor, Rebeca, care este extrem de speriată.

Foto: Instagram

Andreea Tonciu a povestit fanilor de pe Instagram, cu ochii în lacrimi, cum s-a întâmplat totul.

”În 2020 mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie și ne atacă cu cuțite. În ce lume trăim, fraților? Unde suntem noi aici, în junglă? Oameni de ăștia nebuni mi-au atacta soțul, eu eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!”, a fost postarea Andreei Tonciu plângând, acolo unde a filmat totul chiar de la fața locului.

După ce i-a atacat, agresorul a fugit de la fața locului. Însă, Andreea Tonciu a reușit să-i facă o poză și a postat o imagine cu el pe rețelele de socializare.”Poliția este în alertă! Îl caută pe acest individ care ne-a atact cu cuțite”, a scris Andreea Tonciu pe Instagram, postând și fotografia pe care a făcut-o răufăcătorului.

Foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: