Redactia.ro
Home » Știri » Poliţiştii au descoperit cine a provocat incendiul de la Iulius Mall din Cluj-Napoca şi au rămas fără cuvinte

Poliţiştii au descoperit cine a provocat incendiul de la Iulius Mall din Cluj-Napoca şi au rămas fără cuvinte

pompier

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, la Iulius Mall din Cluj-Napoca. Clienții unui supermarket care funcţionează în interiorul centrului comercial au fost evacuați.

La fața locului, pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit pentru lichidarea incendiului, stabilind, din primele verificări, că acesta ar fi fost provocat.

Incendiul, provocat de trei tineri

Totul ar fi fost provocat, iar protagoniști ar fi fost trei tineri care ar fi aruncat cu ”un obiect pirotehnic de mici dimensiuni”.

IPJ Cluj anunță că pompierii din cadrul ISU Cluj au stabilit, din primele verificări, că incendiul din Iulius Mall din Cluj-Napoca ar fi fost provocat.

Astfel, polițiștii au demarat de îndată cercetări, iar probatoriul administrat până în acest moment, a condus la ipoteza că incendiul ar fi fost provocat de un grup de trei tineri, care ar fi aruncat un obiect pirotehnic de mici dimensiuni în zona depozitului”, susțin polițiștii.

Aceștia au deschis un dosar penal sub aspectul infracțiunii de distrugere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite și tragerea la răspundere a acestora”, conform sursei ameintite.

Iulius Mall Cluj, bine protejat anti-incendiu

Iulius Mall Cluj este dotat cu echipamente moderne din punct de vedere al securităţii la incendiu, atât în ceea ce priveşte detecţia, semnalizarea şi alarmarea, cât şi în ceea ce priveşte instalaţiile de stingere a incendiilor.

Iulius Mall dispune de: rezerve de apă, reţea de hidranţi exteriori, staţii de pompe, instalaţii de hidranţi interiori, instalaţii de stingere tip sprinkler şi tip drencer, instalaţii de desfumare, stingătoare de diferite tipuri, precum şi celelalte instalaţii şi mijloace specifice.

După evacuarea cşienţilor din supermarket, nu au fost persoane care să solicite consult medical.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: