Redactia.ro
Home » Știri » Situație de urgență în gara Băbeni. Pompierii au intervenit imediat după ce locomotiva unui tren a fost cuprinsă de flăcări

Situație de urgență în gara Băbeni. Pompierii au intervenit imediat după ce locomotiva unui tren a fost cuprinsă de flăcări

apel 112

Situație de urgență în gara Băbeni din județul Vâlcea! Locomotiva unui tren de călători a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au fost alertați și intervin prompt la fața locului. Iată comunicatul oficial emis de CFR în această privință!

Situație de urgență în gara Băbeni. Pompierii au intervenit imediat

Joi seara, un incendiu a izbucnit în gara Băbeni din județul Vâlcea. Pompierii sunt solicitați în regim de urgență pentru a stinge focul, care a afectat locomotiva unui tren de călători.

Conform celor mai recente informații furnizate de echipele de intervenție aflate la fața locului, se pare că mecanicul trenului a fost cel care a emis anunțul privind incidentul și a solicitat ajutorul la 112. Acesta a indicat că s-a produs o degajare de fum în zona motorului, în jurul orei 17:35, când trenul se afla între stațiile Ionești și Băbeni, la kilometrul 271+315.

„Mecanicul trenului R 2018, format dintr-un automotor, anunţă că s-a produs o degajare de fum la motor, în jurul orei 17.35. Trenul se afla între statiile Ioneşti şi Băbeni, km 271+315. A fost solicitată intervenţia pompierilor„, a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Nu s-au înregistrat victime

În urma informațiilor preliminare, se menționează că nu s-au înregistrat victime ca urmare a incidentului. De asemenea, reprezentanții CFR SA au subliniat faptul că trenul implicat este un automotor, iar mecanicul a raportat o degajare de fum la nivelul motorului.

„Pompierii din judeţul Vâlcea intervin cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD la un incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de călători, în gara din Băbeni. Din spusele apelantului, nu sunt victime„, a transmis ISU Vâlcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: