Redactia.ro
Home » Știri » Polițiștii au găsit jurnalul secret al Melindei, adolescenta dispărută din Sighetu Marmației. Incredibil ce scria adolescenta în el

Polițiștii au găsit jurnalul secret al Melindei, adolescenta dispărută din Sighetu Marmației. Incredibil ce scria adolescenta în el

Au apărut informații noi în legătură cu cazul fetei de 13 ani dispărute în Sighetu Marmației. Adolescenta pare să fi ținut un jurnal secret în care înregistra toate experiențele și gândurile sale, iar acest jurnal a surprins chiar și anchetatorii.

A încercat să se sinucidă de 3 ori

Conform unor surse din cadrul investigației, tânăra părea să trăiască o dramă profundă. Cel mai probabil, acesta ar fi fost și motivul pentru care a încercat să se sinucidă de trei ori înainte de a fi sechestrată de bărbatul în vârstă de 34 de ani, care a fost ulterior arestat.

Înainte de a dispărea de acasă cu aproximativ două săptămâni în urmă, tânăra ar fi încercat să se sinucidă de trei ori. Ultima încercare a avut loc chiar în ziua dispariției, în Parcul Grădina Morii din Sighet, unde a intrat în contact cu agresorul, despre care susține că a drogat-o și abuzat-o.

Individul se afla în zona râului Iza pentru a lua apă, deoarece locuința sa era într-o stare deplorabilă și nu avea acces la apă potabilă. Bărbatul susține că totul s-a întâmplat cu consimțământul fetei.

”N-am violat-o, domnule! Ea a vrut să fim împreună! Și eu am zis că da! I-am spus să-și continue școala şi să meargă mai departe!”, a spus el, potrivit Observator.

Ținea un jurnal secret

Fata părea să țină un jurnal secret în care înregistra preocupările și neînțelegerile pe care le avea, inclusiv certurile cu părinții săi. În plus, jurnalul conținea informații șocante și inadecvate despre consumul de droguri și întâlnirile cu diferiți bărbați.

Fata rămâne în grija asistenților sociali, în condițiile în care refuză vehement să se întoarcă acasă.

”Fata asta are nevoie de ajutor, fata asta are nevoie de asistență, fata asta are nevoie să-şi respună povestea. Și, apropo, fata asta are nevoie de justiţie şi de dreptate”, spune psihiatrul Gabriel Diaconu.

”Psihologii noştri o consiliază şi o să vadă care sunt motivele la baza hotărârii de a nu se întoace în familie. Probabil pe fondul neînțelegerilor familiale s-a întâmplat acest lucru. I s-a făcut o evaluare psihologică şi acum urmează să cerem o expertiză psihiatrică”, afirmă și Silviu Ungur, director DGASPC Maramureș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: