Redactia.ro
Home » Știri » Polițiștii au prins un hoț care fura din cutia milei, la o biserică din București. Și-a făcut cruce și apoi a plecat

Polițiștii au prins un hoț care fura din cutia milei, la o biserică din București. Și-a făcut cruce și apoi a plecat

Polițiștii au prins un hoț care fura din cutia milei, la o biserică din București. Și-a făcut cruce și apoi a plecat. Iată detaliile!

Polițiștii au prins un hoț care fura din cutia milei, la o biserică din București

O biserică din inima Bucureștiului a fost recent martora unui act de furt cu tentă sacrilegă, când un hoț a furat banii aflați în cutia milei. Cu toate acestea, hoțul nu a reușit să scape nepedepsit, deoarece a fost observat de către preotul bisericii, iar polițiștii au reușit să îl identifice și să îl prindă.

Incidentul a avut loc la data de 21 august 2023, când un individ a pătruns în interiorul bisericii și a sustras o sumă de bani din cutia special amenajată pentru colectarea milosteniilor, apoi și-a făcut cruce și a plecat, potrivit RTV.

Preotul bisericii a sesizat fapta. Acesta a făcut imediat o plângere la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 25.

Hoțul ar putea ajunge la închisoare

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Secției 25 au demarat ancheta și, cu ajutorul informațiilor furnizate de preot și a investigațiilor specifice, au reușit să identifice și să localizeze bărbatul bănuit de săvârșirea faptei. Acesta a fost condus la sediul secției de poliție pentru a fi audiat și pentru a se lua măsurile legale necesare.

Potrivit reprezentanților Poliției Capitalei, bărbatul este acum cercetat pentru infracțiunea de „furt calificat”, iar dosarul este gestionat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Dacă va fi găsit vinovat, hoțul riscă o pedeapsă cu închisoarea, conform legislației în vigoare.

„La data de 23 august 2023, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 25 a fost sesizată de către un bărbat, în calitate de preot al unui lăcaş de cult, din Sectorul 6, cu privire la faptul că, la data de 21 august a.c., un bărbat ar fi pătruns în interior şi ar fi sustras o sumă de bani din cutia amenajată pentru colectare. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei, care au demarat cercetările

Joi, în urma investigaţiilor specifice, poliţiştii au identificat şi depistat bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, acesta fiind condus la sediul secţiei de poliţie, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de Secţia 25 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru infracţiunea de „furt calificat”, au transmis reprezentanții Poliţiei Capitalei, într-un comunicat de presă.

Sursa foto: RTV
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: