Redactia.ro
Home » Știri » Poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au descoperit o armă şi muniţie în geanta unei ucrainence care dorea să intre în România. Ce scuză a avut femeia  

Poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au descoperit o armă şi muniţie în geanta unei ucrainence care dorea să intre în România. Ce scuză a avut femeia  

La punctul de trecere a frontierei din Sighetu Marmaţiei, polițiștii au descoperit în geanta unei femei venită din Ucraina pentru a trece pe teritoriul, Romîniei, un pistol, dar şi muniţie. Aceasta a găsit rapid o scuză, dar nu a ajutat-o. Aceasta este, acum, cercetată pentru contrabandă.

Arma deținută de ucraineancă era neletală

Polițiștii de la Sighetu Marmaţiei au reperat o femeie de origine ucraineană, la punctul de control de trecere a frontierei, ce deținea o armă și muniție pentru aceasta. Desigur că au gestionat rapid situația. Aceștia susțin că arma este neletală, dar asta nu îi dă femeii dreptul de a o păstra, fapt pentru care a fost confiscată. Femeia a fost luată la întrebări, în urma acestui eveniment total neplăcut. 

Pistolul şi muniţia au fost confiscate de polițiști

Polițiștii din Sighetu Marmaţiei au dat toate detaliile despre cum s-a petrecut întâmplarea: 

„Sâmbătă, 25 iunie a.c., în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, un autoturism marca BMW, înmatriculat în Ucraina, în care călătoreau patru persoane. La controlul de frontieră, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali au descoperit, în bagaje, un pistol marca Zoraki (calibru 9 mm), șapte cartușe de calibru 9 mm, fără proiectil și alte trei cartușe de 9 mm cu proiectil de cauciuc”, se relatează în comunicatul Poliţiei de Frontieră.

Ce scuză a avut femeia ucraineancă care deținea pistolul și muniția 

Luată la întrebări de către vameșii, din Sighetu Marmaţiei, femeia a declarat „că arma nu îi aparţine şi nu avea de gând să o folosească pentru că nici nu ştia de existenţa acesteia. Ucraineanca a precizat că pistolul este al fiului ei, care l-ar fi uitat în geantă, iar ea nu a mai verificat bagajul înainte să plece la drum”, conform „observatornews.ro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: