Redactia.ro
Home » Știri » Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa le-a trimis o scrisoare părinților ei: „Am greșit și nu știu ce pot să mai fac”

Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa le-a trimis o scrisoare părinților ei: „Am greșit și nu știu ce pot să mai fac”

GALERIE FOTO (2) Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa le-a trimis o scrisoare părinților ei

Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa le-a trimis o scrisoare părinților ei. Agentul de poliție care a lovit cu mașina două fetițe pe strada Laminorului, din sectorul 1, București, le-a trimis o scrisoare părinților Raisei, fata care a murit în urma impactului. Ce le-a spus polițistul celor doi părinți îndurerați?

Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa le-a trimis o scrisoare părinților ei: „Am greșit și nu știu ce pot să mai fac”

Moartea tragică a Raisei a îndurerat o țară întreagă. Polițistul care a lovit-o mortal pe trecerea de pietoni a scris o scrisoare emoționantă în care le cere iertare părinților îndurerați. Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei a postat scrisoarea agentului Constantin P. Agentul le-a cerut iertatea celor doi părinți și le-a spus că regretă enorm cele întâmplate. „Îndurerată familie, Nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi dar…

Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic accident. Nu pot să fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice!

Pot doar în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare.

Am greșit, am greșit, și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât aș scrie tot aici revin, regret enorm cele întâmplate, și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut.

Mă opresc aici, pentru că indiferent cât aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut.

Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare.

Orice pot să ofer, o voi face.

Sincere regrete, Popescu Constantin„.

Moartea Raisei a îndurerat o țară întreagă

Agentul de poliție se afla singur în mașina autospecială când a lovit în urmă cu o săptămână două fete care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, una dintre fetițe a murit, cealaltă fiind transportat la spital. Polițistul care a comis accidentul are 27 de ani și este cercetat sub control judiciar pentru ucidere din culpă. Conform poliției, agentul nu a acordat nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni. În urma impactului, Raisa, 11 ani, a murit, iar Maria, tot 11 ani, a fost rănită, a fost operată și apoi externată.

Mașina de poliție care le-a lovit pe cele două fete pe bulevardul Laminorului, pe sensul de mers dinspre șoseaua Chitilei spre Bucureștii Noi. Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, a transmis că s-au solicitat despăgubiri în valoare de 6 milioane de euro pentru decesul copilei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: