Redactia.ro
Home » Știri » Polițistul din Iași care a salvat-o pe șoferița căzută cu maşina în lac va fi premiat. Ce sumă i se va oferi

Polițistul din Iași care a salvat-o pe șoferița căzută cu maşina în lac va fi premiat. Ce sumă i se va oferi

Polițistul din Iași care a salvat-o pe șoferița căzută cu maşina în lac a impresionat cu gestul său eroic. Drept urmare, un dealer auto local a decis să-l recompenseze cu 1000 de euro.

Polițistul din Iași care a salvat-o pe șoferița căzută cu maşina în lac va fi premiat. Ce sumă i se va oferi

Polițistul din Iași a salvat-o în ultima clipă pe o șoferiță care plonajse cu mașina în Lacul Ciric din zonă. Operațiunea a fost una contracronometru, iar dacă omul legii nu ar fi intervenit la timp, femeia ar fi murit înecată. Astfel, polițistul nu s-a ales doar cu aprecieri din partea celor care au fost martori oculari, ci și cu un premiu. Un dealer auto local dorește să-i ofere recompensă 1000 de euro.

„Felicitări poliţistului care a salvat o viaţă. Firma Sandra Trading doreşte să-l premieze pe salvator cu 1000 Euro. Îl invitam la sediul firmei noastre marţi 29 iunie între orele 12-17. Bravo!!!”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de reprezentatul firmei, transmite Spynews.

Primarul Iașiului l-a felicitat pe omul legii

Și Mihai Chirică, primarul Iașiului a ținut să-l felicite pe polițistul erou, odată ce momentul a devenit viral. „Îl felicit pe poliţistul local pentru curajul şi promptitudinea cu care a reacţionat, salvând astfel un seamăn! Cu astfel de oameni adevăraţi Poliţia Locală Iaşi îşi va dobândi prestigiul şi respectul pe care ni le dorim cu toţii”, a transmis primarul Mihai Chirica.

„Ridic-o, Cristi, că se duce la fund. Repede, repede, repede! În față, mă! Mă, Cristi! Uite-o! Prinde-o de păr! Gata, sus!”, sunt indicațiile pe care le-a primit polițistul local de la un coleg al său care a și filmat momentul.

Șoferița va da explicații pentru fapta sa. Era sub influența alcoolului și ar fi vrut să se sinucidă

Chiar dacă a fost salvată de un om al legii, șoferița va trebui acum să dea explicații pentru a ajuns cu mașina în lac. De asemenea, ar putea primi o pedeapsă aprigă, deoarece era sub influența alcoolului.  La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost  de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit oamenilor legii, femeia ar fi vrut să se sinucidă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: