Redactia.ro
Home » Știri » Pompierii, puși în alertă de un copil de 3 ani care și-a închis bunica pe balcon. Copilul a aplaudat la finalul operațiunii

Pompierii, puși în alertă de un copil de 3 ani care și-a închis bunica pe balcon. Copilul a aplaudat la finalul operațiunii

O femeie din Focșani a fost închisă pe balcon de nepotul ei în vârstă de trei ani și a fost nevoie de intervenția pompierilor. 

 

Pompierii, puși în alertă de un copil de 3 ani care și-a închis bunica pe balcon

Pompierii au intrat în apartamentul situat la etajul al treilea pe geamul de la baie și au deblocat ușa, potrivit News.ro. 

La finalul intervenției, pompierii au fost aplaudați de copilul care a fost încântat de toată desfășurarea de forțe. Potrivit reprezentanților ISU Vrancea, joi, un copil de 3 ani din municipiul Focșani a blocat ușa balconului, situat la etajul al treilea, în care se afla bunica sa. Bunica copilului ar fi încercat să îl convingă pe copil să deschidă ușa însă nu a reușit.

Întâmplarea a avut loc în această dimineaţă, pe str. Diviziei din municipiul Focşani. Emoţiile bunicii au început să crească în momentul în care a văzut că nu reuşeşte, sub nici un chip, să-l facă pe nepot să deschidă uşa.Între timp, vecinii au anunţat mămica, ce lucrează la o florărie din apropiere, despre cele întâmplate. Femeia a venit într-un suflet, dar nu a reuşit să descuie uşa de acces în apartament, deoarece era blocată din interior. Îngrijorată de faptul că micuţul este singur în apartament şi bunica se află de ceva vreme pe balcon, în frig, mămica a sunat la 112 şi a chemat pompierii”,  au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

La fața locului s-au deplasta 3 echipaje din cadrul departamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Cu ajutoul autoscării, pompierii au ajuns în balcon și au reușit să pătrundă în apartament prin fereastra de la baie, după care au deschis ușa balconului și ușa apartamentului.

Surpriza pompierilor a venit din partea copilului, care era foarte entuziasmat de acţiunea forţelor de intervenţie. Când au pătruns în apartament, colegii noştri au fost întâmpinaţi cu bucurie şi aplauze din partea micuţului. La finalul intervenţiei, acesta a ieşit pe balcon, pentru a le face cu mâna salvatorilor, promiţându-le că pe viitor va fi cuminte”, au mai precizat reprezentanții ISU Vrancea.