Redactia.ro
Home » Știri » Popularitatea lui Meghan Markle și Prințului Harry a scăzut considerabil! Ce cred acum americanii despre ducii de Sussex

Popularitatea lui Meghan Markle și Prințului Harry a scăzut considerabil! Ce cred acum americanii despre ducii de Sussex

Popularitatea lui Meghan Markle și Prințului Harry a scăzut considerabil! Ce cred acum americanii despre ducii de Sussex

Popularitatea Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, a scăzut considerabil după ultimele evenimente care au avut loc. Se pare că ducii de Sussex nu mai sunt atât de bine văzuți după dezvăluirile făcute în ultima perioadă!

Popularitatea lui Meghan Markle și Prințului Harry a scăzut considerabil! Ce cred acum americanii despre ducii de Sussex

În ultimul timp, Meghan Markle și Prințul Harry au generat o mulțime de controverse după decizia de a renunța la Familia Regală. Totuși, ultimele dezvăluiri făcute de ducii de Sussex nu au fost atât de benefice pentru imaginea lor, așa cum se așteptau ei. Cuplul a vorbit deschis despre luptele pe care le-au avut cu membrii familiei Regale, iar prințul Harry susține chiar că a suferit ca urmare a modului în care regina și Prințul Philip l-au crescut pe tatăl său, Prințul Charles.

Cuplul a început seria dezvăluirilor cu un interviu cu legenda TV americană Oprah Winfrey în luna martie, iar imediat după acesta au urmat mai multe declarații care au scandalizat Casa Regală. Deși ei și-au dorit să prindă o notorietate, se pare că strategia lor nu le-a adus decât o scădere a popularității lor de cealaltă parte a iazului.

Potrivit unui raport făcut de YouGov SUA și The Economist, se pare că, din peste 1.400 de americani chestionați, 54 la sută au spus că au o opinie foarte sau oarecum nefavorabilă despre Harry, în timp ce 26 la sută au avut o opinie foarte sau oarecum nefavorabilă despre el, oferindu-i un scor net de 28%.

În schimb, sondajul a arătat că 48% au avut o opinie foarte sau oarecum nefavorabilă despre Meghan Markle, iar 33% au avut o opinie foarte sau oarecum nefavorabilă despre ea, oferindu-i un scor net de 15. Aceste cifre au reprezentat o scădere a popularității acestora de peste 10 puncte fiecare, scrie express.co.uk.

Ce scor de popularitatea aveau ducii de Suessex înainte de interviu

Înainte cu doar câteva săptămâni de interviul difuzat pe CBS în SUA și ITV în Marea Britanie, prințul Harry a avut un rating net de 39, în timp ce Meghan a obținut un scor de 28. Sondajul, realizat între 13 și 17 martie, a arătat că una dintre cele mai mari divizări a fost de-a lungul liniilor electorale.

Printre susținătorii președintelui american Joe Biden la ultimele alegeri, 44 la sută au spus că au o opinie foarte favorabilă despre Meghan, dar doar 10 la sută dintre alegătorii fostului președinte american Donald Trump au spus același lucru.

Aproape jumătate, 45 la sută, dintre alegătorii lui Trump, au declarat că au o părere foarte nefavorabilă despre ducesa de Sussex.  În mod similar, 48 la sută dintre susținătorii Biden au spus că au o părere foarte favorabilă despre Harry. De cealaltă parte, încă 32% dintre alegătorii Biden au declarat că au o părere oarecum favorabilă despre el.

De asemenea, în cadrul sondajului, cei chestionați au fost întrebați dacă au susținut decizia lui Harry și Meghan de a se retrage de la rolurile lor de membri ai personalului regal, 61% dintre oameni spunând că îi susțin și doar 11% se opun acțiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: