Redactia.ro
Home » Știri » Poșta Română, anunț important despre pensii. Când își vor primi pensionarii banii

Poșta Română, anunț important despre pensii. Când își vor primi pensionarii banii

GALERIE FOTO (2)

Poşta Română informează că, în această lună, distribuirea pensiilor va întârzia. Acest lucru se explică prin faptul că banii pentru drepturile sociale ajung în conturile Poştei Române, începând cu 7 ianuarie, aşa cum se întâmplă la fiecare început de an.

Pensionarii își vor primi pensiile începând cu data de 10 ianuarie, informează Poșta Română. La fel ca la fiecare început de an, prima tranșă a banilor ajunge la companie începând cu data de 7 ianuarie, iar distribuirea banilor către factorii poștali durează aproximativ trei zile. Astfel, pensiile vor fi livrate începând cu 10 ianuarie, într-un interval de 10 zile.

Distribuirea pensiilor se va decala

„Într-o lună obişnuită, Poşta Română primeşte prima parte a banilor de pensii cu trei zile înainte de prima zi lucrătoare a lunii în care pensiile sunt livrate. Ca la orice început de an, partenerii noştri de la Casa Naţională de Pensii Publice virează Poştei Române prima tranşă a banilor începând cu 7 ianuarie, întrucât are loc închiderea de an, când se trage linie închizându-se creditele bugetare.

Transformarea acestora în cash şi distribuirea în genţile fiecărui factor poştal durează aproximativ trei zile. Astfel, pensiile vor fi livrate începând cu 10 ianuarie, într-un interval de 10 zile”, explică CNPR.

Directorul general al Poștei Române: „Instituţia lucrează la capacitate maximă”

Directorul general al Poştei Române, Horia Grigorescu, dă asigurări că instituţia lucrează la capacitate maximă începând de luni, 6 ianuarie.

„În ianuarie ne aflăm într-o situaţie specială, ca urmare a închiderii de an din instituţiile Statului. Acum, la început de an, lucrurile încep să se aşeze şi să fie alimentate de energia caracteristică acestei perioade.

Poşta Română va lucra la capacitate maximă începând cu data de 6 ianuarie. Noi, Poşta Română, înţelegem nevoia pensionarilor de a avea pensia la timp în buzunar, fapt de care ne asigurăm lună de lună.

Fiecare român trebuie să aibă încredere în această companie, fără să aplece urechea la fake-news-uri sau dezinformări premeditate”, a declarat Horia Grigorescu.

Compania promite că, la fel ca în 2019, pensiile vor fi livrate, şi anul acesta, în timp record, până pe 20 ianuarie. Poșta Română a publicat și un infografic prin care explică modul în care sunt distribuiți banii către pensionari.

grafic

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: