Redactia.ro
Home » Știri » Sute de mii de pensionari, afectați. Vor primi pensiile cu întârziere

Sute de mii de pensionari, afectați. Vor primi pensiile cu întârziere

Zeci de mii de pensionari, afectați. Vor primi pensiile cu întârziere

Sute de mii de pensionari vor primi pensiile cu o întârziere de șapte zile. Totul este din cauza noului conducător. Preocupat cu alte lucruri, acesta a uitat să dea pensia locuitorilor orașului. Situație de necrezut. Despre cine este vorba și când vor primi pensia?

Luna aceasta, pensionarii din Brașov vor primii pensiile cu o întârziere de minimum 7 zile. Vinovatul este conducătorul Poștei Brașov care nu a trimis notele de fundamentare cu situația banilor din conturile de plăți, astfel că Ministerul Finanțelor nu a putut vira banii în conturi, potrivit brasovstiri.ro.

Astfel peste 126.000 de vârstnici ieșiți la pensie, vor aștepta să primescă banii cu o săpătămână sau chiar două mai târziu decât în mod normal.

Bogdan Florin Năstase, director al Poștei Brașov, a uitat să le de-a banii pensionarilor

Bogdan Florin Năstase, secretar general adjunct al PNL Brașov, Organizația Municipală este noul director al Poștei Brașov. A fost atât de ocupat cu alte chestiuni importante, încât pur și simplu a uitat. El este la conducere din data de 28 noiembrie 2019. A fost pus pe acestă funție special pentru a curăța instituția de social democrați, ordin primit chiar de la vârful Primăriei Brașov, scrie capital.ro.

Se pare că, în trecut, domnul director al Poștei din Brașov a fost, pe rând, instalator, cameramen, dar și administrator de restaurant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: