Redactia.ro
Home » Monden » Povara de pe umerii Antoniei: ”Este greu să fii mamă pentru trei copii”

Povara de pe umerii Antoniei: ”Este greu să fii mamă pentru trei copii”

Antonia, despre greutățile cu care e confrunta ca mama

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste din România. În pofida celebrității, Antonia recunoaște că are și greutăți. A dezvăluit fanilor, pe rețelele de socializare, că îi este greu să fie mamă a trei copii, mai ales că unul dintre ei este la distanță de ea.

Povara de pe umerii Antoniei: ”Este greu să fii mamă pentru trei copii”

Deși pare o mamă fericită, cu trei copii, o carieră de succes și un soț iubitor,  Antonia nu este tocmai împlinită din acest punct de vedere. Artista a mărturisit că îi este greu să-și crească cei doi băieți cu Alex Velea și pe Maya, din relația cu Vincenzo, deoarece sunt diferiți. De altfel, este tristă că Maya, fiica sa, nu îi este aproape, ci în Italia alături de tatăl ei.

Antonia este, de asemenea, îngrijorată că nu-și îndeplinește rolul de mamă așa cum ar trebui, dar și că viața îi este nedreaptă. ”Sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”,  a ținut să menționeze Antonia pe rețelele de socializare.

Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite …. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a scris Antonia pe InstaStory.

Ce a determinat-o pe Antonia să se destăinuie astfel

Antonia a oferit și o explicație a rândurilor de mai sus. Concret, se simte măcinată de gândul de a fi o mamă bună și vrea să le motiveze și pe restul mamelor care sunt în impas. „Am scris asta pentru că este ceva ce mă apasă în fiecare zi din viața mea și este realitatea. Totodată, am scris-o pentro că știu că sunt multe mame în impas. Continuați! Vă descurcați foarte bine! Dumnezeu vă iubește! ”, le-a transmis artista. mamelor.

Ce sanse are Antonia sa castige custodia fetitei sale - ADPM

Foto: Antonia cu fostul soț și fiica lor, Maya

Reamintim că Antonia are din relația cu fostul soț, Vincenzo Castellano, o fetiță pe nume Maya. După finalizarea procesului de divorț, care s-a încheiat, după mulți ani, abia în 2020, Antonia și Vincenzo au obținut custodie comună asupra Mayei, dar micuța locuiește mai mult la tatăl ei, în Italia. În prezent, Antonia este împreună cu Alex Velea, alături de care are doi băieți: Akim Velea și Dominic Velea.

Victorie în Instanță Pentru Alex Velea. Copiii Antoniei Vor Purta Același Nume Ca și El | Libertatea

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: