Redactia.ro
Home » TV » Povestea bunicului care îşi creşte singur nepoata „Au vrut s-o vândă!”

Povestea bunicului care îşi creşte singur nepoata „Au vrut s-o vândă!”

GALERIE FOTO (2) Povestea bunicului care îşi creşte singur nepoata

Povestea bunicului care îşi creşte singur nepoata a făcut înjonjurul internetului în doar câteva ore. El este bunicul Petre. Are 80 de ani. El a avut doi copii: o fată şi un băiat. Acum, e supărat foc şi pară pe ei, mai ales pe fată. Ea este Isabela. Este nepoata din partea fetei. Fiica sa a vrut să îşi lase copilul la maternitate. Însă bunicul Petre nu a acceptat. Acum e fata lui.

Lecţia de viaţă pe care o dă bunicul tuturor oamenilor

Bunicul Petre (80 de ani) şi nepoata sa, Isabela (9 ani) locuiesc împreună într-o casă din chirpici în Brăneşti, Judeţul Ilfov. În cele două camere reci, o bucătărie cu cu pereții crăpați și un tavan care stă să cadă pe ei au trăit cei doi 8 ani de zile.

Povestea bunicului care îşi creşte singur nepoata < Povestea bunicului care îşi creşte singur nepoata <[/caption]

„Am doi copii, un băiat și o fată, care nici nu știu de mine. Nici eu nu vreau să știu de ei, mai ales de mama Isabelei, nici nu știu pe unde e, ce face. M-au supărat rău de tot. De ce am ajuns aici cu Isabela? Au vrut s-o lase la maternitate, s-o dea! Au vrut s-o vândă! E fata mea acum. Poate fără ea n-aș fi rezistat atât”, a spus bătrânul pentru libertatea.ro

Citeşte şi: Tupeul incredibil al unei șoferițe din București. I-a cerut vatmanului să mute tramvaiul din fața ei

Îi este mamă, tată, bunică şi singurul sprijin. Se au unul pe celălalt şi doar aşa reuşesc să treacă împruenă peste orice. Dragoș Bucur, designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Laura Boghiu și Omid Ghannadi vor contrui o casă pentru cei doi într-o nouă ediție „Visuri la Cheie”, potrivit unui comunicat Pro tv.

Loading...