Redactia.ro
Home » Știri » Povestea bunicului de 75 de ani care a plâns în fața Ministerului Muncii. Care a fost reacția Ralucăi Turcan

Povestea bunicului de 75 de ani care a plâns în fața Ministerului Muncii. Care a fost reacția Ralucăi Turcan

Un bătrân de 75 de ani a impresionat până la lacrimi românii. Acesta a venit tocmai de la Timișoara până în fața Ministerului Muncii din Capitală pentru a-și spune oful. Bărbatul a început să plângă din cauza disperării.

Care este povestea bătrânului

Un bunic de 75 de ani a fost umilit de funcţionarii Ministerului Muncii. Acesta a bătut drumul de la Timișoara până la București și nu a fost lăsat să intre în audiență la ministru. Bătrânul avea lacrimi în ochi în timp ce povestea că are o pensie de 1.000 de lei după 40 de ani de muncă, bani care nu îi ajung nici măcar pentru a-și asigura medicamentația necesară.

Am venit aici la… Nimeni nu te bagă în seama. De ce a murit atâta lume, pentru cine? Pentru niște tovarăși care își bat joc de noi după 40 de ani de muncă? Eu am 1095 lei pensie și am lucrat în condiții grele. Aici nu te bagă nimeni în seama… Am 75 de ani, am muncit de la 14 ani și nu am bani de medicamente. Am Parkinson, diabet și o mulțime de probleme.„, s-a destăinuit bătrânul.

Raluca Turcan a ieșit din instituție și a fost abordată de bătrân. „Doamna Ministru, am o rugăminte. Am venit din Banat în audiență la dumneavoastră și nu se poate.„, i s-a adresat bătrânul. Aceasta i-a rugat pe angajați să îl poftească pe domn în Minister și să îi ofere apă până ce ea se va întoarce de la Guvern.

De ce nu se poate? Cine a zis asta? Când ați venit și când plecați? Invită-l pe domn la mine în birou. Mă așteptați jumătate de ora să mă intorc de la Guvern? Te rog frumos condu-l să mă aștepte. Serviți-l cu apă, va rog frumos.„, a spus Raluca Turcan.

Strigătul de ajutor al unei bătrâne care vinde lactate în piață. Femeia nu are pensie

Doamna Maria Todircă este din comuna Fântânele, județul Suceava și este zilnic prezentă în piață pentru a-și vinde produsele lactate. Femeia a dezvăluit că ea nu are pensie și nu ia ajutor social și nici nu dorește, deoarece ea consideră că prin munca ei își câștigă legal și cu mândrie banii. Femeia este foarte nemulțumită de restricțiile Guvernului care o împiedică să își vândă marfa care se strică dacă nu este vândută zilnic. Doamna Maria Todircă și-a câștigat respectul printre internauți care sunt de părere că oamenii ar trebui să încurajeze producătorii locali cumpărând marfă din piață și nu din supermarket.

Nu se gândeşte nimeni la noi. Numai cât muncim. Câte secetă a fost vara aceasta. Am 60 de nai, bărbatul meu are 70 de ani și suntem în stare să ținem animale! Cei tineri de ce nu sunt în stare să țină animale? Cinci vaci cu lapte am doamnă și încă doi tauri și doi cai și porci. Eu dacă nu am pensie cu ce să trăiesc? Eu astăzi am dat 150 de lei pe tratament. Cu ce pot trăii? Dar ac să vin aici să vând și eu puțină brânză, puțin lapte eu muncesc pentru asta, nu fur! Eu muncesc, nu stau cu mâna întinsă la Guvern, nu stau cu mâna întinsă nicăieri! eu nu vreau ajutor social. Urăsc oamenii care iau ajutor social!

Putorile eu le urăsc! Și pentru ec să nu avem dreptul și noi să ne vindem marfa? ce vor guvernanții noști? Să ne pună să ne punem tot în saci și să plecăm? Eu toate regulile le-am respectat. Tot timpul am purtat mască! Tot timpul am purtat mânuși. Marfa este toată pusă în pungi. Ce să mai facem? Noi nu am văzut pe nimeni de aici din hală săs pună că a mers la spital fiindcă s-a îmbolnăvit de aici. Lumea se îmbolnăvește din cluburi, din disocteci, de unde s-au dus ei, de la mare. La noi nu! Eu am două hectare de porumb și merg mereu acolo și nu m-am îmbolnăvit de covid.„, a spus bătânica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: