Redactia.ro
Home » Știri » Povestea celui mai tânăr milionar din România. Cum a ajuns Geo Rotariu să aibă un succes uriaș

Povestea celui mai tânăr milionar din România. Cum a ajuns Geo Rotariu să aibă un succes uriaș

Povestea celui mai tânăr milionar din România. Cum a ajuns Geo Rotariu să aibă un succes uriaș

Povestea celui mai tânăr milionar din România. Geo Rotariu a vorbit despre cum a ajuns să aibă atât de mult succes. 

Povestea celui mai tânăr milionar din România. Cum a ajuns Geo Rotariu să aibă un succes uriaș

Geo Rotariu este cel mai tânăr milionar de la noi din țară, iar afaceristul se bucură în aceste momente de un succes uriaș. Pe lângă cariera reușită pe care o are, bărbatul va deveni tătic în cel mai scurt timp. Tânărul este CEO & co-fondator Bitcoin România a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars cum a reușit să aibă un succes uriaș și cine l-a ajutat pe acest drum care nu a fost unul deloc ușor. Afaceristul își dorea în trecut să devină jucător de fotbal, fiind foarte bun prieten cu cei mai mari fotbaliști de la noi din țară, Andrei Radu și George Pușcaș.

”Până la vârsta de 18 ani am sperat să devin fotbalist. Era visul meu. Am jucat fotbal la o echipă din București la Școala de Fotbal Marius Lăcătuș[…].Am fost foarte ambițios, mi-am dorit să realizez multe în viață și tot timpul am zis că sunt capabil să fac asta, am început cu primele idei de business[…]. Primul meu business a fost platforma de poker”, a declarat Geo Rotariu pentru Antena Stars.

Tânărul a început să muncească în perioada de vară încă din primul an de liceu atunci când avea 14 ani, într-o fabrică. Iar mai târziu, milionarul a mai lucrat ca ajutor de ospătar, iar după ce și-a luat permisul a fost șofer. Bianca, frumoasa soție a lui Geo Rotariu, este însărcinată, iar în luna decembrie va aduce pe lume o fetiță. Afaceristul a cerut-o în căsătorie în urmă cu câteva luni, alături de prietenii apropiați.

Ce spune Geo Rotariu despre criptomonede

George Rotariu, de la Bitcoin România, a vorbit despre bitcoin, felul în care evoluează preţul unei unităţi, tehnologia în spatele acestei monede virtuale, dar şi despre celelalte criptomonede de pe piaţă.

”Eu sunt în acest domeniu de 7 ani şi jumătate. Bitcoin există din 2009, dintotdeauna au existat contestatari. Majoritatea experţilor economici încep să susţină acum criptomonedele şi spun că nu este un risc atât de mare şi în special bitcoinul nu este un risc atât de mare. Eu am încredere în această tehnologie, pentru că am studiat-o foarte bine, înţeleg cum funcţionează. Este un sistem deflaţionist, am încredere că bitcoinul nu o să dispară peste noapte, la fel cum nici aurul nu o să dispară peste noapte şi nici dolarii şi nici euro.

Nu este ceva ce putem vedea, dar suntem obişnuiţi cu acest aspect. Gândiţi-vă la banii pe care îi avem în contul bancar, pe o aplicaţie dezvoltată de băncile respective, aceia sunt bani pe care nu îi vezi, vezi doar nişte cifre. Şi dacă te duci la bancă sunt convins că nu au toate sumele pe care clienţii acelei bănci le au în conturile lor electronice. Ceea ce nu se întâmplă cu bitcoin, chiar ai acei bani. Şi, de asemenea, nu cred că mai este o piaţă atât de volatilă, chiar dacă preţul fluctuează de la fiecare minut, este o piaţă liberă, şi asta o face să aibă fluctuaţii de preţ, dar pe termen lung bitcoin a făcut întotdeauna foarte bine. Spuneţi că este la modă în ultimele câteva luni, eu spun că e la modă de 10 ani bitcoin-ul”, a spus Geo Rotariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: