Redactia.ro
Home » Monden » Povestea de dragoste dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier. Văduva artistului: „Știu că este bine”

Povestea de dragoste dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier. Văduva artistului: „Știu că este bine”

Povestea de dragoste dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier. Văduva artistului: „Știu că este bine”

Au trecut mai bine de doi ani și jumătate de când Mihai Constantinescu s-a stins din viață, la 73 de ani, răpus de un infarct în urma căruia a stat în comă nu mai puțin de patru luni. Moartea artistului a fost un șoc pentru soția acestuia, Simona Secrier, care se aștepta ca Mihai să-și revină.

Care a fost povestea de dragoste dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier

Mihai Constantinescu s-a stins din viață în luna octombrie a anului 2019, în urma unor afecțiuni la nivelul inimii. În 2008, artistului i-au fost depistate probleme cardiace și a fost diagnosticat și cu insuficiență pulmonară. A suferit mai multe operații pe cord deschis. Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani. Cântărețul și compozitorul a dus o viață frumoasă, a creat piese celebre și a iubit mult. Simona Secrier, fosta soție a lui Mihai Constantinescu, are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său partener de viață.

Cu Mihai eram tot timpul în turnee. Știi bine că Mihai iubea copiii și îi venera, chiar dacă el nu a avut copii. Era o bucurie pentru noi să mergem să le bucurăm sufletele, să ne jucăm împreună cu ei.

În pandemie nu aș fi avut cum să cânt, și nici emoțional nu aveam cum, nu puteam. Ar fi fost prea repede după ce a plecat el… și mi-ar fi dat lacrimile”, a declarat, pentru fanatik.ro, Simona Secrier.

Cum l-a visat Simona Secrier pe Mihai Constantinescu

Simona Secrier a declarat că l-a visat pe regretatul artist de două ori în primul an. Văduva lui Mihai Constantinescu a spus că, de fiecare dată, artistul a repetat gestul de a se închina, așa cum făcea și în fața publicului, la finalul interpretării unui melodii.

Simona Secrier mergea zilnic la locul de veci al lui Mihai Constantinescu

După moartea lui Mihai Constantinescu, Simona a mers zilnic, o perioadă, la locul lui de veci.

L-am visat de două ori în primul an, după ce s-a stins. Era în lumină și m-am bucurat. Știu că este bine. Se înclina cum se înclina în fața publicului, după ce termina de interpretat o melodie”, a mai spus Simona Secrier, pentru sursa citată.

Simona și Mihai, împreună mai bine de 20 de ani

Simona Secrier și Mihai Constantinescu și-au trăit povestea de dragoste departe de ochii presei și ai curioșilor preț de mai bine de 20 de ani. Abia în 2017, la insistența cântărețului, cei doi au hotărât să își oficializeze relația.

Tot în același an, Simona Secrier și Mihai Constantinescu au ajuns în fața altarului. Cei doi artiști şi-au jurat iubire şi credinţă în fața lui Dumnezeu, fără ca cineva să afle, în afară de apropiații lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: