Redactia.ro
Home » Știri » Povestea de iubire dintre George Chirilă și cele două surori. Cum numesc ei o noapte de dragoste

Povestea de iubire dintre George Chirilă și cele două surori. Cum numesc ei o noapte de dragoste

GALERIE FOTO (4) Povestea de iubire dintre românul care trăiește cu două surori

George Chirilă trăiește o iubire ruptă parcă din filmele de dragoste. Acesta s-a îndrăgostit de două surori, motiv pentru care le-a propus să trăiască o relație în 3. Cum arată viața celor trei îndrăgostiți?

Povestea de iubire dintre George Chirilă și cele două surori. Cum numesc ei o noapte de dragoste

Ieșeanul George Chirilă în vârstă de 45 de ani a uimit o țară întreagă după ce s-a îndrăgostit de două surori, Nicoleta Moldovanu, în vârstă de 43 de ani și Mariana Moldovanu, în vârstă de 45 de ani. Pentru că nu a putut renunța la una din ele, bărbatul le-a propus să trăiască o relație în 3.

Deși pare șocant, cele două surori au acceptat fără să stea pe gânduri. George Chirilă are 15 copii cu ambele surori.

S-a întâmplat ca cele două femei să fie surori. Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere. A născut în camera în care am conceput copiii, în care am trăit”, a mărturisit George Chirilă.

Întrebat de reporterii Ciao.ro cum se desfășoară o noapte de amor între cei trei concubini, acesta a spus adevărul fără să se sfiiască. Potrivit acestuia, noaptea de dragoste pentru ei înseamnă ”contopire in iubire”.

Sunt zile in care fata de una am mai multa atractie, alte zile fata de cealalta. Depinde de zile. Noi sexul il numim diferit. Cum sa spun? Contopire in iubire. Acest lucru la noi se intampla doar pentru a procrea, doar pentru copii. Afara de aceste doua femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionam pentru a face un copil.”, a mai spus el.

George are 15 copii cu două surori

Ieșeanul are 15 copii cu cele două surori. Acestia trăiesc într-o localitate din Iași, într-o casă din cu 14 camere.

Deși lumea nu este de acord cu faptele bărbatul, susține că dragostea se face în minim doi. Cu toate astea, cele două femei are camera lor separată, iar George doarme și el separat, și de multe ori, alege să o viziteze pe una sau pe cealaltă.

De asemenea, George Chirilă a subliniat că niciodată nu și-au petrecut noaptea în trei, și nici nu se va întâmpla acest lucru pentru că viața intimă nu este atât de importantă pentru el. Totodată, aceasta a povestit că toți copiii săi s-au născut în casă, iar trei dintre ei s-au născut cu cordonul ombilical în jurul gâtului, dar a reușit să-i salveze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: