Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea de naștere a unei femei cu epidurală în Italia, după un travaliu dureros. Ce s-a întâmplat cu soțul ei

Povestea de naștere a unei femei cu epidurală în Italia, după un travaliu dureros. Ce s-a întâmplat cu soțul ei

Povestea de naștere a unei femei cu epidurală în Italia, după un travaliu dureros

Povestea de naștere a unei femei cu epidurală în Italia, după un travaliu dureros. O femeie din Italia a născut cu epidurală, iar după naștere, soțul ei, impresionat de ceea ce văzuse, a fost la un pas să leșine. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Povestea de naștere a unei femei cu epidurală în Italia, după un travaliu dureros. Ce s-a întâmplat cu soțul ei

O femeie a adus pe lume o fetiță la începutul lunii septembrie 2021, într-un spital din Italia. Când a ers la controlul de monitorizare a copilului, medicul i-a spus că trebuie să îi inducă naștere, fiindcă bebelușul era prea mare. La acel momentul, femeia avea 39 de săptămâni și 3 zile și era la prima naștere. Totul a fost pregătit și au început procedurile de inducere treptată a nașterii și i s-a introdus un balon pe care l-au umplut cu ser fiziologic.

Ușor, ușor, au început contracțiile, iar balonul i-a fost scos. Ulterior, medicii i-au dat oxitocină, iar după ce au dus-o în sala de nașteri, a început să apară durerile puternice. Pentru că durerile erau tot mai mari, tânăra mămică a cerut epidurală, dar i-au pus doar o doză mică. După 20 de minute, durerile au apărut mult mai puternice, iar tura moașei s-a schimbat și a venit o altă femeie. „Durerile s-au mai diminuat timp de 20 de minute, dar după aceea au început din nou, mult mai puternice. Între timp, s-a schimbat și tura, deci a venit o altă moașă, mai în vârstă, care părea sătulă de această meserie, și preocuparea ei era să își bea cafeaua și să stea la o bârfă cu colegele pe hol. Timp în care eu stăteam singură în sala de nașteri, cu mari dureri. La un moment dat, am început să strig să vină cineva, fiindcă simțeam că nu mai pot. Pentru că nu mai trecusem prin așa ceva, rămânând singură, m-am panicat”.

Soțul, la un pas să leșine

După un timp a ajuns și soțul ei în sala de nașteri, iar atunci a văzut și el prin ce trece o femeie atunci când aduce pe lume un copil. Într-un final, fetița s-a născut și a avut 4.140 grame și 52 de centimetri. Proaspăta mîmică i-a spus soțului să facă imediat o poză pentru a anunța întreaga familie că a născut. Uitându-se la el, soțul era alb, dar acestuia i s-a făcu rău. : „Soțul, soțul!!”. A apărut o asistentă cu un pat și l-au scos pe hol să-și revină. I s-a făcut rău după tot ce văzuse, sărăcuțul.

Din fericire, experiența mămicii nu a fost una foarte plăcută, dar a meritat, așa cum spune si ea. Venirea pe lume e bebelinei a fost cel mai minunat lucru din viața lor. „Am cerut să fac piele pe piele cu bebelina și am fost lăsați toți trei timp de două ore. Au fost clipe minunate, în care am uitat complet de toate durerile și ne-am bucurat de minunea noastră Maria. Medicii și asistentele au fost foarte atenți și cred ca experiența mea se numără printre cele plăcute”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: