Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea emoționantă a doi tineri care au adoptat o fetiță. Totul a pornit de la un vis

Povestea emoționantă a doi tineri care au adoptat o fetiță. Totul a pornit de la un vis

poveste inedita

Povestea de viață a doi tineri pare să fie desprinsă din basme. Nu de puține ori se spune că Dumnezeu lucrează în moduri misterioasă, Walt și Annie au simțit asta. După ce au crescut unul lângă altul, s-au îndrăgostit, iar povestea din spatele adopției este emoționantă. Cum s-a materializat visul lui Walt este incredibil.

Ce a visat Walt când avea doar 10 ani. Și-a văzut viitorul la doar 10 ani

Walt Manis, era un copil care prefera să se joace cu animalele familiei. De multe ori părinții îl vedeau rugându-se. La vârsta de 10 – 12 ani acesta a avut o viziune ce i-a schimbat viața. Bărbatul susține că și-a văzut viitoarea fiică, trăsăturile, numele totul era clar în visul său: „Aceasta va fi fiica ta. Numele ei va fi Chloe. ”

Cam în aceeași perioadă cu visul, familia băiatului s-a mutat într-un cartier nou. Acolo Walt s-a împrietenit cu vecina lor, Annie. După câțiva ani, aceștia au creat o legătură puternică. Ulterior s-au da seama că ce simțeau ei era dragoste pură și s-au căsătorit.

Cum au ajuns să adopte un copil. Ce surpriză a avut cuplul

Discutând despre un viitor copil, Annie a mărturisit că a simțit mereu dorința de a fi mama, mai mult avea și un nume pregătit, Chloe. Inutil să spunem că lui Walt nu i-a venit să creadă că au ales același nume. Totuși, viziunea pe care Walt a avut-o începea să prindă sens, în lumina acestor noi informații.

Timp de patru ani, cei doi au încercat diverse tratamente pentru fertilitate. Walt se ruga neîncetat la Dumnezeu, dar nu au avut noroc. Nu și-au lăsat deoparte visul de a deveni părinții și au apelat la adopție.

Agenția care se ocupase adopție i-a anunțat că este o mama care s-a hotărât ca fiica ei să fie adoptată de aceștia. Au hotărât să îi facă o vizită mamei, iar Walt a avut un șoc. Bărbatul a văzut în tânăra însărcinată o variantă mai bătrână a copilului din visul lui.

Am vorbit vreo trei ore… La un moment dat, asistenta socială care ne însoţise a întrebat dacă a găsit un nume pentru fetiţă. Nu mică ne-a fost mirarea când tânăra ne-a spus că se gândise s-o numească pe fetiţă Chloe. Când am auzit-o, am izbucnit în lacrimi… Biata Alice, credea că nu ne place numele…”, a povestit Annie.

Când s-a născut fetița, cuplul a simțit imediat că acest copil este pentru ei. Povestea lor a ajuns virală pe internet.

Loading...