Redactia.ro
Home » Știri » Povestea emoționantă a unei refugiate care a născut în Galați. Tânăra a stat ascunsă în subsolul maternității

Povestea emoționantă a unei refugiate care a născut în Galați. Tânăra a stat ascunsă în subsolul maternității

Povestea emoționantă a unei refugiate care a născut în Galați.

Povestea emoționantă a unei refugiate care a născut în Galați. O tânără din Ucraina, în vârstă de 27 de ani, a născut în Galați. Femeia a adus pe lume o fetiță sănătoasă, care va fi partenerul de joacă unui frățior de 7 ani. Povestea emotionantă a tinerei.

Povestea emoționantă a unei refugiate care a născut în Galați. Tânăra a stat ascunsă în subsolul maternității

Încă de la începutul războiului, milioane de ucraineni au fugit din calea bombardamentelor. Din păcate, au murit mii de civili, printre care și copii din cauza atacurilor inițiate de armata rusă. De asemenea, multi ucraineni au reușit să fugă din calea războiului și au fost primiți cu brațele deschise de țările vecine. Printre acestea se numără România, care a primit milioane de ucraineni. Este și povestea emoționantă a unei tinere de 27 de ani, care a născut în Galați. Femeia a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, la Maternitatea Buna Vestire din Galați. Tânăra a ajuns în România după ce a început războiul și are o poveste emoționantă. Cadrele medicale de la maternitatea Buna Vestire au povestit că tânăra a stat în subsolulul maternității de peste graniță, acolo unde s-a ascuns de bombardamente alături de medici și alți pacienți. Tânăra ucraineană a ajuns în România din Nikolaev, iar pe fetiță a decis să o boteze Olivia.

„Naşterea a decurs foarte bine, prin operaţie cezariană, a născut o fetiţă de 3,200 kg. Mămica era foarte emoţionată, foarte speriată, ne-am fi dorit să nască natural. Ea mai are un copil născut natural.Naşterea s-a blocat, noi am încercat şi ieri la prânz, am vrut să finalizăm cu succes, aşa că acum şi mama şi fetiţa sunt bine. Ne-a povestit prin ce a trecut, a stat ascunsă chiar în subsolul maternităţii de acolo alături de cadre medicale şi pacienţi”, a declarat medicul Soloviei, potrivit agerpres.

Tânăra de 27 de ani din Ucraina nu este singura refugiată care naște în Maternitatea din Galați. O altă femeie a adus pe lume, în urmă cu câteva zile, o fetiță.

„În cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie Buna Vestire din Galaţi ajung pacientele din Ucraina, refugiate din Ucraina, care au nevoie de serviciile specifice spitalului nostru.

Pe lângă pacientele care au născut în Maternitate, şi în Ambulatoriu au fost până în prezent cam 22 de paciente şi la camera de urgenţă s-au prezentat 11 paciente care au primit îngrijirile necesare, dar nu au rămas internate”, a spus atunci directorul unității medicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: