Redactia.ro
Home » Știri » Povestea emoționantă a unui bătrân care a închiriat o trotinetă electrică în Iași: „Distracția nu are vârstă”

Povestea emoționantă a unui bătrân care a închiriat o trotinetă electrică în Iași: „Distracția nu are vârstă”

GALERIE FOTO (3) Povestea emoționantă a unui bătrân care a închiriat o trotinetă electrică în Iași

Povestea emoționantă a unui bătrân care a închiriat o trotinetă electrică în Iași. Vârsta nu contează atunci când vrei să te simti bine și să te simti din nou tânăr. Este și cazul unui bărbat de 70 de ani din Iași. Pensionarul a inchiriat o trotinetă electrică pentru a se plimba cu ea. Cel care se ocupa de închirie i-a postat povestea pe rețelele de socializare.

Povestea emoționantă a unui bătrân care a închiriat o trotinetă electrică în Iași: „Distracția nu are vârstă”

Un bărbat din Iași care se ocupa cu închiriera de trotinete electrice, a postat pe Facebook povestea emoționantă a unui bătrân. Conform acestuia, pensionarul i-a cerut să-i închirieze câteva momente trotineta electronică. Bărbatul a rămas surprins de reacția bătrânului. Acesta a imortalizat momentul în care pensionarul se plimbă fericit cu trotineta electronică. „Spre surprinderea mea, un om în vârstă, trecut de 70 ani dorește să închirieze o trotinetă. Primim un apel la prima oră… o voce tremurândă, al unui om trecut de vârsta tinereții mă roagă să îi dau indicațiile cum să ajungă la sediu. Vine din Ciurea. Zis și făcut, după câteva zeci de minute își face apariția”, a scris Marius Alexandru pe Facebook.

Înainte de a se urca pe trotineta electrică, bătrânul a primit instrucțiuni de folosire. Inițial nu a reușit să se descurce, dar ușor, ușor a învățat cum să meargă pe ea. La sfârșit, când s-a întors să-i inmâneze trotineta bărbatului, pensionarul de 70 de ani a avut parte de o surpriză plăcută. Cel care închiria trotinete electrice i-a dat banii înapoi bătrânului.

„Îl ghidez cu câteva informații legate de închirierea de trotinete și scutere. Intr-un final se decide să aleagă o trotinetă electrică Fun Rides – pachet de 2 ore. Scot bonul, îi închiriez și ies afară să îi explic și să-l ajut.Nu prea reușește inițial să se descurce, dar perseverența dă roade și după aproximativ o oră îl puteți vedea în video-ul din comentarii.După o oră jumătate vine și îmi aduce trotineta și îmi mulțumește frumos spunând că i-a plăcut mult și s-a distrat.Îi răspund că eu ar trebui să îi mulțumesc frumos și îi dau banii înapoi. Zâmbește și nu îi vine să creadă.
Îmi promite că își va aduce și soția să încerce chiar zilele viitoare.Am rămas cu multe lecții morale și acesta este și unul dintre principalele motive care ne motivează să continuăm. Să facem oamenii fericiți. Vă mulțumesc, domnule, pentru tot! Distracția nu are vârstă”, se mai arată în mesaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: